BRomania, dezvăluiri despre relația cu Fabiola Matiuță. Cum i s-a schimbat viața în ultimul an

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram BRomania
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram BRomania

BRomania a vorbit despre cum a evoluat relația cu iubita sa, Fabiola Matiuță, dar și despre lucrurile pe care le-a învățat de când trăiește această frumoasă poveste de dragoste. 

Matei Dima, cunoscut drept BRomania, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Fabiola. Cei doi și-au făcut relația publică în urmă cu aproximativ un an, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși este destul de discret în legătură cu viața sa personală, BRomania a vorbit, la Știrile Antena Stars, despre relația pe care o are cu Fabiola, dar și despre lucrurile pe care le-a învățat de la ea.

Acesta a mărturisit că partenera sa i-a adus un echilibru în viață și că este o adevărată sursă de inspirație pentru el. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că au fost foarte deschiși și au comunicat ușor încă de când s-au cunoscut. Actorul a precizat că iubita lui îl completează și l-a ajutat să își controleze anxietatea, mai ales că înainte se gândea la părerea oamenilor din jurul său și își dorea să nu deranjeze pe nimeni.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, noi probleme de sănătate. Vedeta a dezvăluit ce a pățit: „Din păcate, am trecut în extrema cealaltă”

„Este o sursă de inspirație pentru mine”

„Lucrez mult, dar ea îmi aduce un echilibru. Este și o sursă de inspirație pentru mine, ea se poate abține foarte ușor, facem sport împreună. Îmi explică orice și la început, când te cunoști cu cineva, nu știi cum să vorbești cu persoana respectivă, dar noi am fost foarte deschiși în a comunica și a înțelege cum gândește celălalt. Ea mă completează în locuri unde eu aveam nevoie, dar nici nu aș vrea să creadă oamenii că nu poți dacă nu ai pe cineva. Ambiția e la tine.

Eu eram liniștit și înainte. Cred că mi s-au mai liniștit din anxietăți. Mă gândeam la ce gândește lumea, că ar trebui să fiu de treabă cu ei și mi-am dat seama că aia era o persoană falsă și dacă eu am venit aici și am vrut să stau lângă iubita mea și să stau liniștit să vorbesc cu doi, trei oameni pe care îi cunosc și, bineînțeles, să salut prieteni vechi, să fiu cordial, pentru mine e mult mai sănătos”, a declarat BRomania, la Știrile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, s-ar fi despărțit. Cei doi aveau planuri de nuntă

Fabiola Matiuță este cunoscută ca fiind fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Cei doi au avut o relație de aproximativ un an și jumătate. În vara anului 2023, BRomania a avut o relație de scurtă durată cu Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica. În august, cei doi au fost fotografiați într-un club de noapte, în ipostaze foarte apropiate, iar camerele de filmat au surprins chiar și câteva săruturi pasionale

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel