Această rețetă de budincă de cartofi cu brânză și bacon este delicioasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
5 cartofi fierți în coajă
1 ardei
2 ouă
250 g brânză telemea rasă
150 g smântână
150 g bacon
sare și piper
Mod de preparare:
Cartofii îi vom pune la fiert în coajă. După ce s-au răcit și îi curăța ușor de coajă și îi vom da pe răzătoarea mare.
Îi amestecăm cu brânza, ouăle, ardeiul tocat cubulețe, smântâna și baconul tăiat mărunt. Punem sare și piper, după gust.
Amestecăm bine și punem această compoziție într-un vas termorezistent tapetat cu hârtie de copt sau uns cu puțin unt.
Băgăm la cuptor pentru 20-30 de minute la o temperatură medie.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News