„Bunica” lui Mircea Bravo a împlinit 76 de ani! Ce surpriză i-a pregătit comediantul

Data publicării:
Sursă foto: Mircea Bravo/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Mircea Bravo/Instagram

Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută și sub numele de „Bunica” lui Mircea Bravo, a împlinit 76 de ani. Comediantul a ținut să împărtășească acest eveniment cu fanii săi de pe Instagram.

Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni, județul Cluj și a ajuns cunoscută publicul larg datorită clipurilor postate de Mircea Bravo. Mulțumită actorului, „bunica” a apărut și în reclamele TV și așa a ajuns să fie iubită de telespectatori. Mai mult decât atât, simpatica „bunică” a jucat și în primul film al comediantului.

Tanti Lenuța din Chinteni, sărbătorita zilei. Ce i-a urat Mircea Bravo

Astăzi, 6 iunie, tanti Lenuța din Chinteni a împlinit valoroasa vârstă de 76 de ani. Acest eveniment nu a putut să rămână nesărbătorit de Mircea Bravo, care a ținut să îi facă o urare „Bunicii” pe Instagram. Comediantul, la fel ca anul trecut, a luat-o prin surprindere pe tanti Lenuța, care era vizibil emoționată în clipul postat de Mircea Bravo.

Mai mult decât atât, comediantul a bătut drumul la „bunica” acasă, însă nu de unul singur. Actorul a venit cu o orchestră întreagă de instrumentiști, care i-au uns sufletul de bucurie lui tanti Lenuța, interpretând doinele ei preferate. Nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos, deoarece, tot din videoclipurile postate de actor pe Instagram, se vedea că „bunica” le-a pregătit o masă îmbelșugată, plină de bunătăți.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mircea Bravo (@mirceabravo)

Te-ar putea interesa și: Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier. Vloggerul, prima reacție: „Un șoc puternic. Mașina este avariată grav”

Cine este, de fapt, Mircea Bravo. Comediantul nu a avut o viață ușoară

Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, are 36 de ani și este originar din Beclean. Surprinzător, comediantul a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, să profeseze ca avocat, și și-a urmat pasiunea sa din copilărie.

Mereu a fost un tip pus pe șotii, însă niciodată nu s-a așteptat că va face o meserie din asta, care-i va aduce un succes răsunător. Mircea a început să posteze videoclipuri amuzante pe Internet, care s-au viralizat și a ajuns faimos peste noapte.

Chiar dacă acum o duce bine, viața nu a fost mereu simplă pentru Mircea Bravo. Actorul s-a lovit și de sărăcie și, după cum a povestit el într-un interviu din trecut, nu o să uite niciodată pe ce și-a cheltuit primii bani pe care i-a făcut în calitate de comediant. Dacă ați crede că și-a luat vreo mașină sau haine scumpe, ei bine nu, actorul și-a pus rezolvat problemele stomatologice, după ce a stat știrb șase ani de zile.

„Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar. Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!", a povestit Mircea Bravo într-un interviu din trecut.

Te-ar putea interesa și: Mircea Bravo a devenit tată. Soția celebrului vlogger a născut o fetiță: „Seamănă cu mine”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel