Bursucu, întâmplare neașteptată la o nuntă. Mirii îl așteptau, de fapt, pe Dan Bursuc și s-au trezit la eveniment cu prezentatorul TV

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Invitat să participe la o nuntă, Bursucu a avut parte de o întâmplare surprinzătoare, când mirii, dornici să-l aducă pe Dan Bursuc, l-au chemat, de fapt, pe prezentatorul TV. Cum a decurs acest moment neprevăzut și ce reacție a avut mirele când l-a văzut la eveniment.

Bursucu sau Adrian Cristea, pe numele lui real, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Înainte de a deveni moderator, a fost coregraf și a făcut parte din echipa de dansatori ai emisiunii Dansez pentru tine, de la Pro TV. 

Bursucu, întâmplare neașteptată la o nuntă

În urmă cu ceva timp, cunoscutul prezentator TV a avut parte de o întâmplare amuzantă și neprevăzută la o nuntă, după ce mirii l-au sunat să-l invite la cel mai important moment din viața lor pentru a face atmosferă. Fără a ezita, el a confirmat că era disponibil și a stabilit detaliile financiare. Avansul a fost primit, iar prezentatorul TV mai avea doar să participe la eveniment.

„M-a sunat cineva și mi-a zis: «Domnul Bursuc?», am zis că da, apoi mi-a spus că are un eveniment, o nuntă mare și dacă pot să vin. Mi-a spus data și eram liber. M-a întrebat câți bani și i-am spus prețul. A spus «Da, ok, în regulă!». A virat banii, avansul”, a mărturisit Bursucu, în cadrul podcastului său.

Te-ar putea interesa și: Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Mirii au vrut să-l cheme, de fapt, pe Dan Bursuc și s-au trezit la eveniment cu prezentatorul TV

Totul bine și frumos, până când Bursucu a ajuns la nuntă. S-a îmbrăcat elegant și a ajuns devreme, așteptând să fie primit cu căldură. Cu toate acestea, atmosfera s-a dovedit a fi destul de diferită de ceea ce anticipase. Odată ajuns la locația unde avea loc nunta, a observat că invitații nu păreau să-l recunoască și, în ciuda eforturilor sale de a se prezenta, nimeni nu părea interesat să-l salute. La un moment dat, prezentatorul TV Bursucu s-a dus să-i spună mirelui că a venit, dar reacția acestuia a fost surprinzătoare. Mirele l-a întrebat cine este, iar când Bursucu i-a explicat că este prezentatorul de la Kanal D, mirele a realizat confuzia, crezând că l-a invitat la nuntă pe Dan Bursuc.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, decizie neașteptată după ce a pierdut procesul în fața Claudiei Pătrășcanu: „Mi-am anunțat avocații”

„M-am dus la eveniment. Eveniment mare la Marriott, nu oriunde. M-am dus frumos la costum, mi-a spus omul că începe la 20:00, eu, prezentabil, la 19:30. Am ajuns acolo. Nu mă băga nimeni în seamă, bă, nimeni. Eu salutam, oamenii treceau pe lângă mine. Am întrebat pe cineva de ginerică și mi-a spus că este în sală. Mă uit la el, era cu mireasă, vorbeau. I-am lăsat un pic și m-am pus într-un colț la ușă. Am zis că sigur mă văd și vin ei. Nu stai să țipi, stai cuminte. Am stat vreo 10-15 minute și am zis că poate nu mă vede. M-am dus să vadă omul că eram acolo, că am venit. M-am dus la el, am salutat. S-a întors și eu i-am zis că am venit. M-a întrebat cine sunt. I-am zis că sunt Bursucu și că am venit.

M-a întrebat după unde sunt băieții. L-am întrebat ce băieți și mi-a zis «Formația, domnu' Dan. Formația, unde e formația? Să punem formația». I-am zis că eu sunt alt Bursuc. M-a întrebat care alt Bursuc. I-am zis că eu sunt ăla de la Kanal D, de la Roata Norocului, că pe mine m-a sunat. A zis «Aaa, d-aia ai costat tu așa ieftin. Am crezut că mi-ai făcut o reducere ceva». L-am întrebat ce facem și el, la rândul lui, m-a întrebat ce știu să fac. I-am zis că prezint, că facem atmosferă. M-a întrebat dacă vreau vreun ban în plus, i-am zis că nu și după mi-a spus să-mi fac treaba. A ieșit nunta excepțional, dar fața lui când m-a întrebat cine sunt și ce caut acolo...”, a mai spus Bursucu.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel