Cine a fost mentorul lui Bursucu, în televiziune. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care nu citește de pe prompter: „Am o școală bună, să-i dea Dumnezeu sănătate”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bursucu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bursucu, Instagram

Bursucu îi este recunoscător unei vedete foarte cunoscute din showbizul românesc pentru încrederea pe care i-a acordat-o încă de la început.

În afară de emisiunile pe care le prezintă cu succes, cunoscutul Bursucu, cunoscut și sub numele său real, Adrian Cristea, este adesea invitat să fie gazda unor evenimente mondene sau petreceri private. Deși se simte în elementul său pe scenă, în fața oamenilor, Bursucu a dezvăluit într-un interviu că întâmpină dificultăți în citirea de pe foi, deoarece niciodată nu a fost un adept al prompterului.

Bursucu este cunoscut pentru carisma și talentul său de a interacționa cu publicul în mod spontan și autentic. Cu toate acestea, încercarea de a citi de pe foi în fața camerei de filmat sau a unei audiențe prezente îl face să se simtă neconfortabil. El preferă să se bazeze pe abilitățile sale naturale de comunicare și improvizație, în loc să se bazeze pe un text scris în fața sa.

Au sunat persoana greșită

Bursucu a fost recent invitat să fie gazda prestigioasei Gale "Femeia Anului", organizată în mod tradițional de revista Avantaje. Acest eveniment anual își propune să recompenseze femei remarcabile, cu povești de succes inspiraționale. În calitate de prezentator, Bursucu va aduce farmecul și carisma sa pe scenă, subliniind realizările și contribuțiile remarcabile ale acestor femei de excepție. Gala "Femeia Anului" reprezintă o ocazie specială de a sărbători și aprecia forța și încrederea femeilor în diferite domenii, precum afaceri, artă, știință sau activism.

”M-au pus să fac ceva ce nu fac de obicei, dar o să spun de la început asta. Eu nu sunt genul pe care să-l pui în fața unui stativ, cu un microfon. Eu cred că au vrut să-l sune pe Andi Moisescu și au greșit butonul, în loc de A au dat B. Dacă am răspuns atunci m-au invitat la un eveniment. Cam așa a fost”,a declarat vedeta, pentru Ego.ro.

Este impresionat de valoarea femeilor prezente la eveniment

Bursucu recunoaște că ar fi preferat un discurs liber, dar în circumstanțele actuale aceasta nu a fost o opțiune fezabilă.

”Am atâta hârtii de citit. Eu nu am citit atât pentru BAC. De scris nici atât pentru BAC, dar măcar să citesc. Eu dacă reușesc să duc seara asta până la capăt, să citesc tot ce am foaie, este vis. Știi cât au făcut doamnele din seara asta? Habar nu aveam că doamnele care sunt premiate în seara asta au realizat atât de multe lucruri în viața lor. Mie dacă îmi scriu un CV nu cred că îmi iese atât. Pe cuvântul meu. Nu sunt modest. Pot să țin un prompter. Sunt profesionist. Dar nu pot să țin un prompter toată emisiunea. În seara asta clar este o emisiune de două ore din prompter, dar o să facem noi cumva să mai băgăm între ele o glumă, un râs, ne mai împiedicăm în cuvinte.”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro.

Producătorul face ce vrea din el

Chiar dacă pare că abordează orice situație cu umor, Bursucu este un adevărat profesionist în ceea ce privește cariera sa de peste 15 ani. El și-a demonstrat abilitățile și dedicarea în industria în care activează, fiind recunoscut pentru talentul său de a interacționa cu publicul și de a crea momente memorabile. Cu experiența sa îndelungată, Bursucu și-a câștigat respectul și aprecierea colegilor și a fanilor săi, demonstrându-se ca un exemplu de profesionalism în lumea divertismentului.

”Ai să răzi. Sunt foarte ascultător. Deci producătorul face ce vrea din mine. Dacă producătorul îmi spune: Bursucel, e momentul să ne dăm pantalonii jos acum, atunci eu îmi dau pantalonii jos. La orice sunt ascultător. Dar știi de ce? Pentru că producătorul din regie vede emisiunea altfel decât o simt eu în platou și este clar că el vede emisiunea ca un telespectator, deci el simte mult mai bine ca mine. Atunci, producătorul este șeful nostru”,a povestit prezentatorul emisiunii ”Roata Norocului”.

Este recunoscător lui Teo

Bursucu recunoaște că îi datorează totul lui Teo Trandafir și încrederii pe care ea i-a acordat-o încă de la începutul colaborării lor.

”Avem eu cu Teo (n.r. Teo Trandafir) o vorbă, dar nu pot să o spun pe cameră. La un moment dat eram așa prin platou și eu îmi băteam capul cu niște lucruri, iar ea a zis: ”Avem un producător, nu mișcăm un deget”. Asta era varianta frumoasă. Mai era și varianta;”Ai producător, te doare…, nu miști un deget”. Producătorul decide, el spune, îți dă un desfășurător, tu te ții el. E nasol în momentul în care invitatul nu îți mai spune nimic. Acolo trebuie să improvizezi”, a mai spus vedeta.

Nu a avut prompter niciodată

Pe de altă parte, datorită sprijinului necondiționat al lui Teo Trandafir, Bursucu a evoluat atât de mult încât în prezent nu mai are nevoie de prompter pentru a duce la bun sfârșit o emisiune, indiferent dacă este înregistrată sau în direct. A învățat să se bazeze pe abilitățile sale naturale de comunicare și să improvizeze în fața camerei, datorită încrederii pe care i-a insuflat-o Teo. Această autonomie și încredere în propriile sale capacități au contribuit la consolidarea statutului său ca un profesionist desăvârșit în lumea televiziunii.

”Dar uite, noi la ”Roata norocului” nu avem prompter deloc. Nici la ”Teo Show” nu am citit de pe prompter. Am citit niște știri ”bursucite” la un moment dat, dar atât. Nici la matinal. Nici măcar atunci când trebuie să anunț publicitatea, astea mi se spun în cască. Nu am avut prompter niciodată, doar la lucruri normale, de gen meteo sau trebuie să faci un anunț de SMS, dar în rest lucrez fără prompter. Mulțumesc lui Dumnezeu am o școală bună de la doamna Teo Trandafir, să-i dea Dumnezeu sănătate. Eu când m-am dus la televizor lângă ea am întrebat-o dacă avem prompter și mi-a spus că cu prompter poate toată lumea, m-a pus să mă descurc fără, să fiu spontan”.”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel