”Ca și când nimeni nu se uită!”. Cum s-a filmat un celebru actor - Video

Data publicării:
Sursa: Freepik
Descriere foto: Sursa: Freepik

Un actor celebru s-a filmat, în propria casă, la aproape 90 de ani, într-o ipostază inedită.

Este vorba despre Anthony Hopkins, ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani. Însă acesta dă dovadă că este plin de energie, în ciuda vârstei sale. Anthony Hopkins le-a arătat fanilor săi faptul că vârsta este doar un număr. Ca dovadă, a postat un clip în care dansează pe Zorba Grecul, chiar în casa sa.

„Dansează ca și când nimeni nu se uită!”, a scris actorul în descrierea clipului video.

Video

 

Videoclipul care a strâns aproape 1 milion de vizualizări și peste 6000 de comentarii.

„Domnule Anthony Hopkins, nu sunteți doar un actor genial, ci și un dansator talentat! Filmele dumneavoastră m-au inspirat ani de zile și sunt nerăbdătoare să văd următorul dumneavoastră proiect. Dvs. dați viață personajelor așa cum nimeni altcineva nu poate!”, a scris un internaut.

În ce film va juca celebrul actor Anthony Hopkins

 

Anthony Hopkins va juca în ”Maserati: The Brothers”, scrie Variety.

„Este un vis devenit realitate. Abilitatea sa incomparabilă de a întrupa personaje complexe va ridica fără dubiu povestea noastră, iar noi suntem nerăbdători să vedem cum el aduce profunzime rolului”, a spus producătorul Andrea Iervolino, conform sursei citate.

 

Citește și - Tu la ce film te uiți în weekend? Nou thriller apărut pe Netflix ceîți taie răsuflarea - Video

 

Tom’s Guide spune că merită vizionat, chiar în acest weekend. Potrivit sursei citate, Netflix este mereu pe val atunci când vine vorba de noi pelicule thriller. Pentru început, Netflix a lansat excelentul „Rebel Ridge” urmat de „Woman of the Hour”.

Thriller de supraviețuire foarte intens

 

Acum a  venit rândul filmului „Don’t Move”, un thriller de supraviețuire extrem de intens, cu o durată de 85 de minute, care are „o doză rapidă de adrenalină”.

Filmul este regizat de Adam Schindler și Brian Netto. În centrul acțiunii se află o femeie pe nume Iris (Kelsey Asbille) ce face o excursie într-o pădure izolată. Însă ea nu este aici pentru o plimbare liniștită prin pădurile luxuriante, aceasta suferă de depresie, denumită boala secolului, după ce fiul i-a murit cu câteva luni înainte.

Luptă disperată pentru supraviețuire

 

Femeia devine ultima țintă a unui criminal în serie. Este Finn Wittrock, pe care îl întâlnește într-o pădure izolată. Și Finn zice că și el se luptă cu o pierdere majoră, scrie The Guardian. Dar totul este o capcană înainte ca el să îi injecteze un medicament care o va paraliza. Prin urmare, se declanșează o luptă disperată, pe viață și pe moarte, pentru supraviețuire.

„Pentru mine, filmul este o conversație cu ea însăși despre dorința de a trăi”

 

„Pentru mine, filmul este o conversație cu ea însăși despre dorința de a trăi”, a spus Asbille pentru Tudum. „Asta face ca genul să fie perfect pentru acest tip de explorare, suntem capabili să îi arătăm paralizia existențială mai degrabă fizic decât metaforic.”

The Guardian subliniază faptul că pelicula va ține publicul în suspans, iar părțile bune se văd în momentul în care cuvintele sunt secundare acțiunii. „Poate că nu veți fi paralizați de frică, dar cel puțin veți fi împiedicați să treceți la altceva”, notează sursa citată. Vezi video aici!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel