Cabral nu ar fi vrut să fie prins în asemenea ipostază de soția sa. Andreea Ibacka a mărturisit abia acum: „Decât să recunoască că a făcut așa ceva...”

Data actualizării: | Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Cabral a fost surprins într-o situație neașteptată de soția sa. Andreea Ibacka a mărturisit în ce ipostază l-a prins pe soțul său, dar și cum a reacționat.

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din  showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii minunați, o fată, pe nume Namiko, și un băiat, pe Tiago. Chiar dacă au devenit soț și soție de mai bine de un deceniu, micile gelozii au existat în relația celor doi.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Andreea Ibacka a recunoscut că de-a lungul timpului i-a verificat telefonul lui Cabral, pentru a vedea dacă poate avea încredere în el. Actrița susține că acum nu mai face acest lucru pentru că soțul său i-a demonstrat că nu are motive să se îndoiască de fidelitatea lui.

„O dată și o dată, să arunce cu piatra cine n-a făcut-o niciodată, s-a întâmplat, da, dar m-am lepădat de ‘sportul’ ăsta de foarte multă vreme, nu știu dacă e inconștiență sau maturitate, dacă o fi de bine”, a mărturisit Andreea Ibacka într-un interviu pentru Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan, anunț surprinzător despre relația lor. Hotărârea pe care au luat-o la câteva luni de când s-au decis să formeze un cuplu

Andreea Ibacka l-a prins pe soțul ei că i-a umblat prin telefon. Cum a reacționat Cabral

Andreea Ibacka a mărturisit că l-a prins pe soțul ei că i-a umblat în telefon. Deși nu l-a văzut când l-a luat, un detaliu l-a dat de gol. În momentul în care actrița l-a deschis, ea a intrat direct într-o conversație avută în urmă cu șase luni. Explicația prezentatorului TV a fost că a vrut să pună alarma, dar s-a încurcat în meniul telefonului, cu toate că cei doi aveau același model de telefon mobil.

„El sigur se uită în telefonul meu. Acum nu foarte frecvent nici el, dar avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de șase luni, în care era evident că nu intrasem eu, mi-a spus că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și ce să vezi întâmplare: a intrat în mesajele de acum șase luni. Noi avem același model de telefon. Ne știm parolele și chiar avem anumite platforme pe care suntem admini, și el, și eu. (...) Am spus întotdeauna că nu suntem un cuplu perfect și că nu suntem neapărat un exemplu, dar am aniversat 13 ani de căsătorie, așa că să nu vorbim despre cele rele. Am avut un drum cu de toate, important e că am depășit împreună greutățile”, a spus Andreea Ibacka.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Adevăratul motiv pentru nu au format o relație: „Îmi plăcea de ea și înainte de a fi căsătorit”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel