Cabral și Andreea Ibacka, obiceiul care le menține pasiunea în relație: „Ne-am cultivat treaba asta”

Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Cabral și Andreea Ibacka au dezvoltat un obicei care le menține relația sănătoasă, dar care îi și dezvoltă personal pe fiecare.

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din media românească. Acesta este un perfecționist, iar partenera sa îl susține în toate proiectele sale. Cei doi împărtășesc o poveste de dragoste de 15 ani, iar fericirea lor este legată de copilul celor doi. Fiind împlinit atât în plan profesional, cât și pe plan sentimental, vedeta a declarat mai multe detalii despre propria viață cu ocazia unui interviu.

Vezi și: Cabral și Andreea Ibacka au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu micuțul Tiago: „Leșinați”

Cât de grea este comedia în domeniul său

Cabral dezvăluie că în televiziune comedia este cea mai grea. Această ramură necesită cea mai multă pregătire și se depune cel mai mult efort.

„În televiziune și film, în tot ce înseamnă audio-video, cred că cea mai grea chestie pe care o poți face este comedia. Drama o mai păcălești cu muzica potrivită, starea potrivită, frica, la fel o poți induce relativ ușor. Vii cu niște sunete, niște imagini și o induci. Comedia însă, este foarte greu de indus. Trebuie să fie acolo, când trebuie și cum trebuie ca să funcționeze și să obții râsete reale”, a spus Cabral, potrivit  FANATIK

Vezi și: Cabral prezintă o nouă emisiune: „E complet sărit de pe fix! Este neașteptat de la cap la coadă”

Practică autocritica

Vedeta este foarte aspră cu propriul sine. Cabral obișnuiește să fie dur față de el, deși vede ce-i mai bun la cei din jurul său. Prezentatorul TV este un perfecționist.

„Mă cert singur când mi se pare că nu fac bine ceva. Sunt genul care dacă mă uit la mine, îmi aduc cinci critici. Mă uit a doua oară, mai adaug trei critici, a treia oară la fel. Mereu găsesc lucruri pe care le puteam face mai bine. Sunt genul de om care apreciază ce este bun și la alții, și la el. În același timp, la alții nu vânez greșelile, mie mi le vânez pentru că știu că se poate mai bine. Așa ajungem să creștem”, a mai spus Cabral Ibacka pentru FANATIK.

Vezi și: Cabral și Andreea Ibacka s-au întors în locul în care s-au sărutat prima dată, acum 15 ani: „Frumușico, tot mi se pare că n-are cum... dar are”

Obiceiul dintre Cabral și soția lui

El cu soția sa au un obicei foarte sănătos, dezvăluie Cabral. Cei doi obișnuiesc să se critice și să-și prezinte faptele în mod obiectiv în ideea în care ar duce spre dezvoltare reciprocă.

„Andreea este critică și cu ea, și cu mine. Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu, oamenii încearcă să se menajeze ca să nu strice feng-shui-ul. În ceea ce privește meseria, însă, atunci când cineva îți dă mărimea succesului sau eșecului sincer, fără orgolii, fără supărări, fără apăsări, te ajută foarte mult.Dacă există sugestii, și dacă ele sunt cerute de soția mea în momentul respectiv, i le dau”, a mai spus carismaticul prezentator tv.

Vezi și: ”Eu eram plin de carne vie în palme.” Cabral, la un pas de moarte după ce a suferit un grav accident cu motorul

Vezi și: Cabral, moment stânjenitor într-un supermarket: „Aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”. Situația delicată în care l-a pus Connect-R



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel