Calendarul astrologic al lunii septembrie. Daniela Simulescu avertizează câteva zodii!

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

În 2024, astrele știu că toamna se numără bobocii. Prin urmare, s-au gândit ca în prima lună de toamnă să ne aglomereze. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne vorbește despre calendarul toamnei!

În prima săptămână din septembrie, avem câteva evenimente care ne vor defini toamna. Dacă nu, chiar finalul anului 2024. 

Să ne uităm puțin la luna septembrie! 

Încă din prima zi a lunii, avem un aspect important. Uranus își începe retrogradarea în semnul Taurului, care va dura până pe 29 ianuarie 2025. Va aduce un plus de instabilitate. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu te bazezi pe banii pe care îi vei face. Gândește-te doar la banii pe care îi ai aici și acum. Cei cu marcaj fix se pot simți puțin luați pe sus: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Uranus vine cu nevoia de independență și libertate, dar aduce și uragane în viețile noastre. 

Pe 2 septembrie, Pluto se întoarce retrograd în Capricorn, unde a fost din 2008 încoace. Este ultimul său episod din acest tranzit. Pe 20 noiembrie, va intra definitiv în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Pluto înseamnă transformări radicale și influențează mentalul colectiv. Semnul Capricornului are legătură cu structura, puterea, ierarhia și organizația. Ne-am dat seama că puterea trebuie dată oamenilor. Va mai schimba un eșalon de lideri în întreaga lume. Semnele cardinale vor trece prin momente provocatoare: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Pe 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei. Este momentul potrivit pentru a ne ocupa de curățenie. Aceasta poate fi la propriu sau la figurat. Este o perioadă ideală pentru a începe să îți cauți alt loc de muncă sau să îți schimbi atitudinea la actualul. 
Pe 4 septembrie, Marte intră în Rac, unde va sta până pe 4 noiembrie. Planeta acțiunii, a furiei și a inițiativei intră în semnul empatic și vulnerabil al Racului. Cu Marte în Rac, vom lupta pentru tot ce înseamnă casă, familie, stabilitate și rădăcini. Marte în Rac ne ajută dacă vrem să schimbăm ceva în casă sau să construim ceva. La anul, între 6 ianuarie și 24 februarie, Marte va retrograda în Rac. 

Horoscopul toamnei, cu Valeriu Pănoiu. Zodia care va avea de luat decizii importante în următoarele trei luni

Pe 9 septembrie, Mercur intră în semnul Fecioarei, unde a fost și retrograd. Când revine în acest semn în mers direct, reia problemele de atunci și le încheie. Cu Mercur în Fecioară, vom fi destul de calculați și raționali. Ar fi bine să ne preocupăm și de sănătate. 

Pe 18 septembrie, avem o Eclipsă de Lună. Apar evenimente memorabile. Ne ia viața prin surprindere, chiar și la nivel mondial. Eclipsa este lângă Neptun, care simbolizează ceața, haosul și confuzia. Putem afla lucruri neplăcute. Semnul Peștilor vorbește despre dizolvare. Pentru cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), acest eveniment va aduce clipe mai neplăcute. 

Pe 23 septembrie, avem Echinocțiul de toamnă. Vom trece în sezonul Balanței. Tot în această zi, Venus, planeta iubirii, trece în Scorpion. Vom trăi drame pe plan amoros. 

Pe 27 septembrie, Mercur intră în Balanță. Acest tranzit ne va face mai diplomați și sociabili.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel