Calendarul chinezesc, impact asupra celor născuți în anul Cocoșului. Cristina Groza: Pot să lucreze și la ei, și la relație

Data publicării:
FOTO: Freepik @KamranAydinov
EXCLUSIV
Descriere foto: FOTO: Freepik @KamranAydinov

Cristina Groza, maestru Fengh Shui, a vorbit la Mi-Th Influencer, despre influențele pe care le are calendarul chinezesc asupra celor născuți în anul Cocoșului.

Cristina Groza, maestru Fengh Shui, a vorbit la Mi-Th Influencer de la Spectacola despre influențele semnelor din calendarul chinesc în anul 2024, anul Dragonului.

”Luna aceasta suntem influențați atât de energia Cocoșului, cât și de energia Apei, Yin, picătura chinezească. De fapt, Cocoșul reprezintă o multitudine de lucruri, reprezintă toamna, reprezintă luna septembrie, reprezintă elementul Metal și tot ceea ce vine cu această influență. 

Le-au denumit în felul acesta și pentru că chinezii au studiat foarte mult influențele acestor animale. De exemplu, de ce au numit intervalul orar între 23.00 și 1.00 intervalul Șobolanului? Omul de rând, care nu avea ceas, a trebuit să găsească alte metode. La miezul nopții trecea un slujbaș, avea un clopoțel și spunea: Este ora Șobolanului. Iar orice om de rând, chiar și împăratul știa că este ora Șobolanului, adică este în intervalul 23-01. De ce Șobolanul? Pentru că este singurul dintre cele 12 animale care are dublă polaritate în fizionomia sa. (...) Îm plus, el este cel mai activ la acea oră, iar chinezii au studiat lucrul acesta.

După ora Șobolanului vine ora Bivolului. De ce? Pentru că la ora aceea începea să fie hrănit, ca el să își facă depozit și să iasă pe câmp. Așadar, există o explicație pentru care ei au denumit acele intrevale orare după animale. Nimic nu este întâmplător, totul are o explicație cât se poate de logică și de rațională”, a explicat Cristina Groza.

Citește și: Cristina Groza: Povestea primului Maestru Feng Shui din România

Cristina Groza: Avem influențe pe 20 de ani, anuale, lunare și chiar zilnice

De asemenea, specialistul în Feng Shui a precizat în timpul unei luni suntem influențați atât de energiile lunii respective, dar mai suntem influențați și de energiile casei, iar ”disciplina Feng Shui ne poate calcula și ne poate spune, lunar, ce influențe energetice avem.

Din perspectiva Feng Shui-ului avem influențe pe 20 de ani, de exemplu, acum, în 2024, s-a schimbat un ciclu de 20 de ani. Ce înseamnă asta? Înseamnă că expiră niște energii, intră în vigoare alte energii, pentru că aceste energii sunt precum bateriile. Se încarcă, se descarcă, în funcție de moment.  Așa sunt și energiile noastre, urcă, cresc, ajung într-un punct de maximum când ne afectează cel mai mult, apoi se descarcă și descresc.

Așadar, avem influențe de 20 de ani, avem influențe anuale și avem influențe lunare, ba chiar și zilnice”, a mai spus Cristina Groza.

Luna septembrie, sub influența Cocoșului

”Cocoșul este un element de Metal și are o prețiozitate, pentru că Metalul este guvernat de Venus și este cel mai carismatic, îi place să se aranjeze. Ce se va întâmpla cu Cocoșii în luna septembrie? Ei bine, anul 2024 este anul Dragonului, iar Dragonul și Cocoșul formează o pereche  în astrologia chineză. Se simpatizează reciproc, au o relație bună, așadar, tot anul pentru cei născuți în an de Cocoș este un an bun, în care pot să lucreze și la ei, și la relație. Dragonul îi simpatizează. Dar mai este ceva cu luna septembrie. Cocoșul plus Cocoș înseamnă autopenalizare. Dacă anul aceste le-a mers bine, în luna septembrie se vor simți brusc nedreptățiți, pot să apară anumite situații în care, de exemplu să conducă mașina, îi oprește polițistul, nu au fost ei de vină, dar totuși polițiștul le dă amendă. Asta înseamnă autopenalizarea, lucruri ca nu țin neapărat de ei”, a mai spus Cristina Groza.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel