Camelia Pătrășcanu, horoscop până la finalul anului 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Canal33
Descriere foto: Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Toama aceasta este favorabilă pentru a reglementa în familie sau ei cu ei să stabilească unde este locul lor și să se implice activ în amenajare locului care va deveni acasă pentru ei. Dacă au de reglat și lucruri legate de proprietățile lor, Berbecii pun piciorul în prag și își cer drepturile. Pot face Rai din ceea ce au.

Taur

Proprietatea sau bunurile pot fi mai mult unelte sau utilaje decât casă. Ar trebui să fie achiziționate din timp. Este mai bine așa. Pentru alții este vorba despre o prosperitate. Fac multe demersuri pe la autorități.

Gemeni

Proprietatea este legată de bani. Își fac calcule, zornăie pușculița. Nu sunt zgârciți și așa și trebuie să fie. Nu trebuie să fie risipitori, să nu împrumute, să facă economie și să calculeze foarte atent.

Rac

Sunt vedetele acestui zodiac. Mulțumirea în viața personală și sentimentul de putere personală sunt strâns legate de casă. Anul acesta pot avea sentimentul de părăsire, abandonare, că sunt invizibili.

Leu

Cuvântul acasă este mai mult spiritual, idealizat sau este văzut ca o proiecție asupra sufletului lor. Este un loc special, intim, unde ei pot să simtă că se regăsesc sufletește. Unii Lei pot să primească o moștenire.

Fecioară

Casa lor este văzută cumva ca un club. Mai multe suflete își găsesc acolo alinarea sau vor o casă astfel încât să aibă grijă de mai multe suflete. Fecioarele sunt mari iubitoare de animale. Viziunea lor anul acesta este să aibă o casă mare.

Balanță

Au nevoie să simtă că ele controlează casa. Poate fac niște reguli noi în locuință. Pe de altă parte, cei care nu au și vor să achiziționeze au nevoie de ceva reprezentativ la nivel social, financiar, moral, dar și în fața familiei, ceva care să le ilustreze puterea.

Scorpion

Această toamnă îi ajută să găsească soluții, să găsească formula cea mai potrivită pentru a ajunge la inima și la sufletul celuilalt. Finalul de octombrie este cea mai bună perioadă de anul acesta pentru a reglementa aspectele legate de proprietate.

Săgetător

Unii pot să se gândească să-și lase moștenire proprietatea. O parte din proprietate de care nu se pot ocupa este oferită altcuiva, copiilor, neamurilor sau prietenilor.

Capricorn

Casa este legată de partener. Ori o alege el, ori o are, ori o obțin Capricornii dacă au un partener. Fac lucrurile în funcție de partener: cât sprijin au, cu ce idei vine partenerul și cu ce avere vine.

Vărsător

Locul de muncă poată să devină casa lor sau pot să lucrează de acasă. Ei caută în general soluții simple și sunt comozi. Preferă să folosească timpul pentru a crea activități și proiecte.

Pești

Proprietatea este visul lor. Unii se gândesc să o aibă pentru copii, fie își doresc o proprietate unde ei să se simtă liberi ca niște copii, fără pretenții, fără cheltuială prea multă.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel