Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna iulie. Două zodii vor avea parte de noroc la bani

Data actualizării: | Data publicării:
 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Au nevoie să-și încarce bateriile. Este o perioadă foarte bună să se gândească și la sănătatea lor. Dacă au vreo moștenire mai veche, e bine să se ocupe de ea. Dacă au o persoană înțeleaptă și pot conta pe sfatul ei, e bine să o consulte. E bine să-și verse oful inimii și să se elibereze sau să primească niște sfaturi potrivite.

Taur

Această perioadă este aducătoare de discuții și călătorii. Discuțiile sunt cu privire la niște lucruri din trecut pe care le înțeleg în alt mod. Taurii se pot reconecta la niște vechi idei, vechi prietenii, o veche gașcă cu care împărtășeau lucruri cândva. Este minunată această reîntâlnire!

Gemeni

Această perioadă este aducătoare de bani. Au multe planete în zona banilor. Nu se riscă, sunt economi. Nu sparg pușculița, nu vor să cheltuiască inutil, ci dimpotrivă. Dacă ar putea, ei ar înmulți banii stând. Banii vin din lucruri care le sunt foarte familiare și ușor de făcut. 

Rac

Este o perioadă de înflorire. Au energie, farmec, magnetism, se iubesc pe ei. Sunt mai jucăuși, capricioși, se alintă un pic, dar le stă foarte bine. Cei care călătoresc au ocazia să se răsfețe un pic. Pot să fie răsfățați și de alte persoane care îi diagnostichează foarte bine din punct de vedere psihologic, le înțeleg firea și se poartă cu blândețe cu ei.

Leu

Această perioadă indică o nevoie de recuperare a timpului pierdut, a energiei sau a unor bani. Simt nevoia de mai multă siguranță, sunt mai conservatori. Marte și Uranus sunt în continuare în zona carierei. Asta înseamnă că sunt într-un moment de putere și de forță, de aceea, ei au nevoie să se retragă. Trebuie să-și pună gândurile în ordine.

Fecioară

Această perioadă poate să fie una de celebrare a unor rezultate, a unui moment bun din viața lor. Unele Fecioare se pot afla la încheierea unei etape și cumva o celebrează, o trec cu bine, fie că e un examen sau încheierea unui proiect. Alte Fecioare celebrează un moment bun. Accentul cade pe prieteni, persoane cunoscute sau persoane lângă care simt foarte bine.

Balanță

Această perioadă este aducătoare de griji pentru familie și casă. Acesta este obiectivul lor. Au lucruri de făcut, le place și se simt bine să organizeze lucrurile. Acest lucru nu trebuie să șe facă prea încordate. Trebuie să ia lucrurile ușor. Nu trebuie să se gândească la rolul lor de organizator, ci la cât de multe lucruri bune pot face pentru ceilalți.

Scorpion

Perioada marchează multe planuri, multe idei sau revenirea la unele mai vechi sau o activitate pe care trebuia să o facă de mult. Au oameni care să-i ajute, dar nu au un sfătuitor sau un ghid care să-i împingă de la spate. Este o mobilizare personală în a face lucrurile care țin de ei.

Săgetător

Această perioadă este aducătoare de energie la muncă, dar muncă nu înseamnă doar progrese, ci și activitățile pe care ei și le asumă în acest moment. Și dacă sunt în vacanță, Săgetătorii au o abordare gospodărească a vacanței, fie au un plan făcut și vor să bifeze tot ce și-au propus, fie este tipul de vacanță în care se autogestionează.

Capricorn

Această perioadă este aducătoare de discuții, întâlniri, contacte. Dacă au un pic de grijă, Capricornii pot să fie foarte fermecători. Sunt ajutați de planete să arate și o latură a personalității lor mai puțin cunoscută de cei din jur. Asta se întâmplă și datorită planetelor din Rac, care pot să-i facă un pic mai tandrii, mai dulci și mai surâzători.

Vărsător

Perioada poate aduce muncă, dar o muncă plăcută, cunoscută, fără riscuri, care le poate aduce bani sau care consfințește o metodă prin care fac bani. Unii pot începe o activitate. Ei sunt foarte îndemânatici, nu e ceva ce învață nou acum. Banii pot să vină de la început.

Pești

Această perioadă este aducătoare de experiențe inedite din punct de vedere emoțional. Planetele în Rac sunt destul de conservatoare. Apar drumuri, călătorii, excursii, vizite, bifează diferite obiective. Au întâlniri, conversații foarte plăcute și educative cu oamenii din jur.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel