Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 15 - 24 august. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Canal33
Descriere foto: Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Este o preocupare pentru ei să găsească niște soluții mai creative pentru a evita niște constrângeri sau pentru a folosi anumite cadre legislative. Trebuie să fie dibaci și să aprecieze atunci când oamenii fac un lucru bun.

Taur

Este o perioadă care vizează plăcerea de a lucra și bucuria la locul de muncă. Munca este situată în zona plăcerii la ei. Fie sunt creativi, vor libertate. Vor să fie pe cont propriu, să-și facă orarul. Chiar și cei care sunt în vacanță iau lucrurile foarte în serios, fie sunt grijulii cu cei din jur sau sunt atenți să nu se rănească cineva.

Gemeni

Munca este analizată. Ar vrea să se menajeze un pic sau să fie mai apreciați. Dacă sunt în concediu, Gemenii au timp să proceseze ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme și care ar fi tacticile de urmat mai departe.

Rac

Pot să apară multe discuții legate de călătorii în străinătate ce vizează munca sau colaborarea cu persoane care sunt aflate la mare distanță. Este dificil să controleze de la distanță ce se întâmplă într-un punct al lor de interes, de exemplu dacă au proprietăți la distanță.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 12 - 18 august 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care să aibă mare grijă la deciziile pe care vrea să le ia

Leu

Opoziția Venus-Saturn din perioada 15-24 august visează câștigurile. Nu sunt mari, dar contează. Sunt foarte zgârciți cu veniturile lor. Au o perioadă bună în care pot să-și fructifice mai mult munca pe care o au, să profite mai mult de activitatea pe care o au.

Fecioară

Se bucură de o accentuare a farmecului, un interes de a scoate la iveală trăsăturile lor frumoase, atât fizice, cât și morale. Sunt foarte pretențioase, riguroase și își fac griji față de cum le văd ceilalți.

Balanță

Opoziția Venus-Saturn din perioada 15-24 august indică faptul că se bazează pe priceperea altora, pe profesionalismul altora, pe cât de bine își fac alții treaba la muncă. Foarte multe Balanțe își vor schimba agenda de voiaj sau diversele drumuri pe care le au de făcut.

Scorpion

Opoziția Venus-Saturn din perioada 15-24 august vizează munca altcuiva. Este vorba despre colaboratori sau parteneri de viață care vor să muncească într-un anumit stil. Nu este loc de negocieri.

Te-ar putea interesa și: Peștii, sub „asediu” astral în perioada 15-29 august. Astrologa Daniela Simulescu: Mercur retrograd le mai lipsea

Săgetător

Opoziția Venus-Saturn din perioada 15-24 august poate indica o perioadă de afirmare, aprecierea celorlalți pentru munca pe care o fac. Stau să se gândească serios dacă primesc propuneri pentru a se ocupa de anumite operațiuni.

Capricorn

Opoziția Venus-Saturn din perioada 15-24 august este legată de comunicarea iubirii sau a încrederii, dacă este vorba despre relațiile profesionale. 

Vărsător

Opoziția Venus-Saturn din perioada 15-24 august este legată de bani. Saturn zice să nu cheltui nimic și să valorifici tot ce ai într-un mod inteligent. Eficientizează-ți timpul și energia investite în muncă, astfel încât să ai rezultate de pe munca lor.

Pești

Opoziția Venus-Saturn din perioada 15-24 august indică o încordare interioară în această perioadă pentru a da bine, pentru a fi alții mulțumiți și pentru a fi apreciați.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel