Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 23 septembrie - 17 noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Canal33
Descriere foto: Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Este o perioadă puțin mai tensionată. Sunt dezamăgiți de niște promisiuni care li s-au făcut și își dau seama că în familie ei trebuie să fie cei care îi mobilizează pe cei din jur, îi trezesc, dau un exemplu bun sau fac ei treaba.

Taur

Foarte bun moment din punct de vedere relațional. Au tact, instinct pentru o comunicare bună, gesturi potrivite, atitudine potrivită, farmec, șarm și magnetism. Ar fi bine să nu fie zgârciți. Lucrurile se rezolvă și pentru că sunt fermecători.

Gemeni

Pot avea niște emoții și au nevoie să-i citească atent pe cei din jur. Discreția și tăcerea pot să fie instrumente bune după 23 septembrie, până spre 1 - 2 octombrie. Trebuie să stea și să observe, să deranjeze cât mai puțin pentru a cunoaște foarte bine mediul. Unii oameni li se pot părea toxici.

Rac 

Este o perioadă foarte romantică, foarte frumoasă, dar iubire nu înseamnă doar pentru o persoană. Poate să fie și foarte multă pasiune într-un proiect pe care îl desfășoară.

Leu

Au nevoie de liniște, de foarte mult răsfăț, cer multă atenție, să li se aducă pe tavă totul sau măcar să fie lăsați în pace, în special în zilele de 23 septembrie - 5 octombrie. Sunt mai comozi, atenți la ce se întâmplă în jurul lor, pentru că mediul devine foarte important.

Fecioară

În perioada 23 septembrie - 2 octombrie ar face bine să discute cu cineva. Fac investigații, sunt circumspecte, nu cred, se lasă greu cucerite. Au nevoie de tatonări pentru a înțelege ce li se spune, pentru a accepta o apropiere. Sunt foarte prudente. În octombrie devin mai deschise și spun lucrurilor  pe șleau.

Balanță

Sunt orientate mai mult pe aspectele practice ale iubirii. Sunt orientate către a câștiga fără efort, nu a se mulțumi neapărat cu puțin. Nu sunt dornice să primească puțin, iar dacă primesc puțin, atunci nici ele nu mai vor să dea. Vor ca balanța să fie în avantajul lor.

Scorpion

Își cunosc foarte bine atuurile și știu ce să sublinieze pentru a fi fermecători, da nu doar la nivel de aspect, ci și ca atitudine, gesturi și înțelegere psihologică a oamenilor și situațiilor.

Săgetător

Venus în Scorpion aduce tihnă, discreție, consolare, iertare, vindecare. Poate să fie vorba mai mult de vindecarea altcuiva de care aud, probleme ale cuiva din anturaj. Se mobilizează abia după 1 octombrie. Trebuie să fie atenți și la sănătate.

Capricorn

Venus în Scorpion îi face atenți la ce-și dorește omul drag. Pot să fie părinții, partenerul, oamenii dragi. Sunt dispuși să investească, să se mobilizeze. La final de septembrie li se pare că trebuie să dea prea mult, să înțeleagă prea mult sau să lase prea mult de la ei ca să dea libertate celuilalt să se manifeste.

Vărsător

Venus în Scorpion îi poate ajuta să se manifeste cu multă putere și cu multă prestanță, mai ales în relațiile publice sau acolo unde au un rol oficial de dus. Vor avea zile bune după 1 octombrie.

Pești

Îi interesează viitorul unei relații, efectele unor gesturi sau unor aranjamente care se fac acum. Lucrurile se îmbunătățesc foarte mult în luna octombrie, iar asta datorită înțelepciunii lor. Nu pot să fie păcăliți. Se lămuresc cu siguranță în perioada 10 - 17 octombrie dacă au anumite suspiciuni.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel