„Când n-ai ce să mănânci, când n-ai cu ce să te îmbraci, astea nu sunt necazuri, sunt aiureli”. Cornel Palade, lecție impresionantă de viață

Data publicării:
Cornel Palade la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D
Descriere foto: Cornel Palade la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Cornel Palade a vorbit despre adevăratele dureri ale vieții. După ani în care s-a chinuit pentru a se susține, actorul a cunoscut succesul. Uitându-se în urmă, acesta a dezvăluit ce reprezintă pentru el adevăratele necazuri. 

 

Prima ediție a noului sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” l-a avut ca invitat pe Cornel Palade, un nume de referință în lumea artei și a divertismentului din România. Cu o carieră impresionantă, de peste trei decenii, Cornel Palade este apreciat și iubit atât pentru talentul său actoricesc, cât și pentru abilitatea sa de a aduce bucurie în inimile publicului prin intermediul televiziunii.

Cornel Palade este un nume mare în industria divertismentului din România. Apreciat si iubit pentru contribuția sa de peste trei decenii la teatru, televiziune și alte forme de divertisment. Cornel Palade și-a început cariera ca actor la Teatrul Muzical din Galați, unde și-a pus în valoare talentul incontestabil în interpretarea diferitelor roluri. De-a lungul anilor, a reușit să cucerească publicul cu prezența sa charismatică și cu abilitatea de a aduce personaje la viață într-un mod unic.

În Capitală, a evoluat în cadrul prestigiosului Teatru de Revistă "Constantin Tănase”, unde a demonstrat că este un actor versatil, cu o inepuizabila energie si o mare dragoste față de semeni.

 

„Când v-a fost cel mai greu să faceți haz de necaz?”, a fost una dintre întrebările pe care Denise Rifai i le-a adresat marelui actor.

„Nu mi-a fost greu niciodată să fac haz de necaz pentru că necazul s-a născut odată cu mine și necazul a făcut parte din viața mea, și așa am crezut că trebuie să fie viața. Așa, cu necazuri. Bucuriile veneau rar, dar eu mă bucuram și de necazuri pentru că necazurile îmi abăteau atenția, adică încercam să le gonesc și mă uitam în altă parte, și așa am descoperit lumea. Am învățat să privesc la un pom care înflorește, să ascult cum crește un fir de iarbă, să prind cărăbuși și să fac moriști din ei, să miros florile, să miros cărțile. Pentru fiecare carte din librărie luam câte un tub de bătaie, dar nu mă lăsam. Le luam, strâ ngeam brațul cu cărți și fugeam de acasă, ca să am timp să-mi citesc cărțile mele”, a povestit Cornel Palade.

 

Ce reprezintă necazul pentru Cornel Palade


„Necaz e atunci când își pleacă cineva drag de lângă tine, când îți pleacă mama, când îți pleacă tatăl, când îți pleacă sora, când îți pleacă un prieten, dar așa când n-ai ce să mănânci, când n-ai cu ce să te îmbraci, astea nu sunt necazuri, sunt aiureli. Viața e frumoasă așa, cu necazuri și cu de toate”, a spus Cornel Palade

 

“Cine ar fi fost Cornel Palade fără Romică Tociu?”

 

Cornel Palade a făcut istorie și pe micile ecrane ale televiziunii românești. Numele său și al partenerului său de scenă, Romică Țociu, sunt strâns legate de apariții de succes pe micile ecrane. Cu umorul lor inconfundabil și interacțiunile pline de viață cu concurenții și publicul, cei doi au reușit să creeze momente memorabile în televiziunea românească.

 

Întrebat “Cine ar fi fost Cornel Palade fără Romică Tociu?”, marele actor s-a emoționat și a vorbit despre prietenia cu colegul său și despre cum i s-a schimbat viața in urma acestei colaborări. 

„Romică a dat un răspuns atât de frumos și cred că răspunsul meu nu se poate ridica la nivelul răspunsului lui. Nu știu cine aș fi fost. Aș fi fost eu fără Romică Țociu. Aș fi fost eu fără urmele lui Romică Țociu lăsate în viața mea, în lumea mea, în înțelegerea mea. Romică Țociu este jumătatea cealaltă de care aveam nevoie. A venit să echilibreze. M-a îndreptat spre un tren ascendent de înțelegere a lumii. Pentru mine Romică Țociu este crucea mea pe care o port cu drag și bucurie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o pentru că alături de el am înțeles mult mai multe lucruri din viața care ne înconjoară. Și poate întâlnirea cu el m-a apropiat mai mult de Dumnezeu decât aș fi crezut că pot s-o fa c eu singur”, a declarat Cornel Palade.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel