Care este motivul pentru care Alex Velea amână nunta cu Antonia: „E nebunie...”

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite

Declarația prin care Alex Velea explică reținerea lui și a Antoniei de a face următorul pas.

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industrie muzicală a României. Având foarte mulți fani, putem spune că Alex Velea și-a creat propriul public loial, deoarece cântărețul este cunoscut de foarte mulți ani de multe generații din țara noastră. Unul dintre atuurile sale este faptul că e căsătorit cu Antonia. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani și sunt foarte fericiți și împliniți împreună. Ei sunt realizați atât profesional, dar și sentimental.

Se va căsători, dar nu acum

Artistul este de peste zece ani împreună cu Antonia. Ei au doi copii, iar Antonia mai are o fetiță dintr-o relație anterioară pe care Alex o iubește la nebunie.

Multă lume s-a întrebat când vor avea de gnd cei doi să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Alex Velea a cerut-o oficial pe Antonia în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, din păcate, cei doi nu vor face nunta prea curând. Motivul principal este lipsa timpului. Cei doi și-ar dori să scoată un material împreună, iar legat de nuntă, fanii vor trebui să mai aștepte.

„Mi-ar plăcea să scot un material amplu cu nevasta-mea”, a spus artistul.

„O să urmeze, dar nu știu când, nu cred că anul asta... Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie...”, a mai adăugat artistul, potrivit Click!

Este familist

Cu ocazia unui alt interviu, se atestă faptul că Alex Velea este un familist convins, iar relația sa cu Antonia este cât se poate de reală. Artistul nu a uitat de mama sa și de familia care l-a pus pe drumul pe care-l știm cu toții.

„Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt .”, a povestit Alex Velea în cadrul unui interviu, potrivit kfetele.ro.

Diploma cu care nu a profesat niciodată

Cu uimire mare din partea fanilor, se află că Alex Velea, cunoscutul cântăreț de muzică pop, este la baza...inginer. Detaliul nu a întârziat să șocheze publicul. Cu toate acestea, el a urmat aceste studii pentru a face pe plac părinților. Alex Velea și-a dorit de mic să devină cântăreț, lucru de la care nu a fost oprit, arătând ce poate face determinarea și ambiția în viața unui om.

„Mama insista mereu și mi-a explicat că școala e primordială, că are prioritate. Eu le-am făcut pe plac părinților mei, dar în capul meu visam să fiu cântăreț. Asta s-a întâmplat până la  facultate, și facultatea am făcut-o tot de dragul lor, adică nu o să profesez niciodată. Eu sunt inginer, am terminat inginerie și protecția mediului în industrie .”, a mai spus Alex Velea, conform kfetele.ro.

 

Este atent cu starea de sănătate a familiei

De asemenea, artistul este foarte atent cu starea de sănătate a părinților săi, dar și cu situația emoțională a acestora.

"Cea mai mare teamă a mea a fost emoția părinților mei, ce simt, le stă inima dacă aud ceva rău de mine. Când am intrat într-un conflict, mă gândesc mereu la mama și la tata. Și dacă le spun că "Mâine la 5 mă înjură cineva", dar la 5 și 5 minute mă întreabă "de ce te-a înjurat mamă respectivul". Le zic păi ți-am zis de ce, nu te mai uita.",  a spus artistul în podcastul lui Radu Țibulcă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel