Carmen Brumă, detalii de ultimă oră despre accidentul în care ea și Mircea Badea au fost implicați: „Ne-am oprit într-o altă mașină”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Bruma și Mircea Badea, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Bruma și Mircea Badea, foto Instagram

Carmen Brumă și Mircea Badea au fost implicați într-un accident auto, în timp ce se aflau în vacanță!

Carmen Brumă și Mircea Badea au avut parte de o experiență nefericită, în timp ce se aflau în vacanță pe insula Corfu, Grecia. Cei doi au fost implicați într-un accident auto care ar fi putut deveni ușor o adevărată tragedie. Carmen Brumă a povestit, pe contul său de Instagram, întreaga întâmplare și a tras un semnal de alarmă pentru toți oamenii care vor să închirieze o mașină de la firma respectivă.

Mircea Badea, aflat la volan, conducea un Jeep Wrangler închiriat de la o agenție. Alături de el erau Carmen Brumă și fiul acestora. La un moment dat, în timp ce se aflau pe un drum cu serpentine, și-au dat seama că autovehiculul are o defecțiune la direcție. Au intrat pe contrasens și au lovit o altă mașină închiriată. Din fericire, niciuna dintre mașini nu avea viteză, fapt pentru care nu au existat victime, ci a fost vorba doar de o tamponare ușoară. Carmen Brumă a atras atenția asupra consecințelor grave pe care le-ar fi putut avea acest accident minor și a ridicat un semnal de alarmă cu privire la firmele de închirieri auto. Aceasta a menționat că nu au cerut despăgubiri, ci își dorește doar să atenționeze alte persoane care au de gând să închirieze o mașină. 

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă și Mircea Badea, accident de mașină. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

„Ne-am oprit într-o altă mașină”

„Nu am vrut să vă povestesc inițial, ieri s-a întâmplat, dar experiența noastră poate fi de folos. Pe scurt, am închiriat mașina de la firma „Olympus” din cadrul hotelului Grecotel Costa Botanica. Nu ne-am dus în Corfu, la o firmă oarecare, ci am întrebat la recepția hotelului de unde putem închiria și ne-au recomandat această firmă din cadrul hotelului. Am închiriat un Jeep Wrangler care avea o defecțiune gravă la direcție. Nu aveam de unde să știm inițial, am descoperit ulterior, din fericire fără victime. Am mers cu ea pe serpentine, pe drumurile din Grecia. Deci nu am mers off road, ci pe drumuri asfaltate. La un moment dat, pe serpentine, a cedat direcția. Nu se putea face stânga, dreapta, dădeai degeaba de volan. Am intrat pe contrasens, din fericire nu aveam mai mult de 20 de kilometri la oră. Ne-am oprit într-o altă mașină, tot închiriată.

Nu a pățit nimeni nimic, ăsta a fost marele nostru noroc, că nu aveam viteză. Dar ce se întâmpla dacă ne ceda direcția în alt moment? Dacă aveam viteză, dacă erau pietoni pe marginea drumului? Cam asta a fost, nu am cerut despăgubiri, nu ne-am cerut banii înapoi, nu este o chestie financiară, doar am vrut să știți și voi că am pățit acest lucru cu firma „Olympus”, care ne-a închiriat o mașină cu un defect grav la direcție, lucru confirmat de poliție, de mecanici care au venit să ia mașina pe platformă. Bine că suntem întregi, sănătoși și că nu s-a întâmplat mai rău”, a povestit Carmen Brumă, pe contul său de Instagram. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel