Carmen Brumă vine cu o rețetă delicioasă de creveți. Iată care este secretul.
Carmen Brumă obișnuiește să le ofere urmăritorilor ei de pe rețelele sociale alternative pentru diete echilibrate și mese sănătoase. De această dată, antrenoarea de fitness a dezvăluit o rețetă delicioasă de creveți, cu doar câteva ingrediente de bază.
Ingrediente:
Citește și: Cătălin Scărlătescu, rețetă de paste cu scoici și creveți. Secretul pentru un preparat extrem de cremos
„Aceștia sunt creveți cu unt, lămâie și busuioc. Sunt creveți prefierți. Mie îmi plac foarte mult. După ce sunt gata, am închis focul, storc o jumătate de lămâie sau chiar una întreagă și mie îmi place să mai storc și o mandarină. Să încercați, creveții vor avea un gust foarte bun”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.
Adeptă a unui stil de viață sănătos și a meselor preparate cât mai rapid, Carmen Brumă a decis să le arate urmăritorilor ei de pe rețele sociale o rețetă pentru masa de prânz, care este gata în doar câteva minute.
„Îmi fac una dintre salatele mele preferate, cea cu fasole verde, călesc și niște roșii, usturoi, ciuperci, ouă fierte și o să pun și niște pește. Usturoiul, pentru a beneficia de proprietățile lui la maximum, e nevoie să fie zdrobit și tocat și să stea în formula asta timp de 10 minute, înainte de a fi folosit, pentru a se activa alicina, care e acea substanță antiinflamatorie, care se găsește în usturoi, ceapă și alte legume. Atenție, dacă preparăm termin usturoiul, se pierde o mare parte din alicină. Dacă vrei să beneficiezi de ea, trebuie consumat crud, sub formă de mujdei sau în sosuri în care nu-l prepari termic. Călesc puțin usturoiul cu roșiile, după care am adăugat ciupercile tăiate și urmează să adaug păstăile de fasole. Mai las două minute să se amestece bine și gata. Am amestecat și macrou din conservă și e gata masa mea”, a transmis Carmen Brumă pe rețelele sociale.
Recent, Carmen Brumă a dezvăluit pe rețelele sociale că alcoolul este unul dintre cei mai mari dușmani al siluetei. Nutriționista a explicat mecanismele prin care alcoolul poate afecta procesul de slăbire: caloriile în exces, modificarea metabolismului lipidic și creșterea apetitului.
„Unul dintre cei mai mari dușmani ai siluetei este alcoolul. De ce? Pentru că el îngrașă printr-un triplu mecanism:
1. Prin caloriile pe care le conține, 7 calorii pe fiecare gram de alcool, dar asta e cea mai simplă problemă.
2. Alcoolul modifică metabolismul lipidelor, astfel încât organismul nostru este ocupat să proceseze alcoolul, să scape de el, iar lipidele vor fi trimise către țesutul adipos de rezervă.
3. Alcoolul ne face să mâncăm mai mult, vom mânca alimente pe care nu le mâncăm în mod normal. Așa că grijă mare, fără alcool, dacă vrei să slăbești”, a spus Carmen Brumă, pe rețelele sociale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News