Carmen Brumă, rețetă delicioasă de pastă de sardine: „O să vă placă cu siguranță!”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Carmen Brumă
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Carmen Brumă

Carmen Brumă a împărtășit cu cei care o urmăresc o rețetă delicioasă de pastă de sardine.

Carmen Brumă împărtășește adesea pe rețelele sociale diferite rețete delicioase, secrete și sfaturi utile pentru femeile care doresc să se mențină în formă, indiferent de vârstă pe care o au sau de obiectivele pe care și le propun. Recent, nutriționista le-a propus urmăritorilor săi o nouă rețetă culinară, simplă de preparat și extrem de gustoasă.

Carmen Brumă, rețetă delicioasă de pastă de sardine

Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă delicioasă de pastă de sardine, perfectă pentru acest sezon. Această variantă ușor modificată a unei rețete populare din programele sale de slăbire promite să încânte toate papilele gustative.

Ingrediente

300 de grame de sardine

2 ouă fierte tari

30-40 de grame de unt

1 lingură de ricotta cu vârf

Zeama de la jumătate de lămâie

1 tijă de țelină apio

Ceapă verde după gust

Te-ar putea interesa și: De câte ori pe săptămână este indicat să mâncăm pește. Mihaela Bilic: „Aceasta este cantitatea corectă. Reduce cu 17% riscul de deces”

Mod de preparare

Pentru a prepara această pastă, aveți nevoie de 300 de grame de sardine, două ouă fierte tari, 30-40 de grame de unt, o lingură de ricotta cu vârf, zeama de la jumătate de lămâie, o tijă de țelină apio și ceapă verde după gust. Amestecați toate ingredientele într-un blender sau cu ajutorul unui mixer până obțineți o pastă. Pasta rezultată poate fi păstrată la frigider și servită cu pâine, crakers, bastonașe de castravete sau ardei. Această rețetă nu este doar sănătoasă și ușor de preparat, ci și ideală pentru a adăuga un plus de savoare meselor de vară.

„Una dintre cele mai apreciate rețete din programele mele de slăbire este pasta de sardine. Iată o variantă un pic modificată, de vară să-i spunem. Aveți nevoie de 300 de grame de sardine, două fierte tari, 30-40 de grame de unt, o lingură de ricotta cu vârf, zeama de la jumătate de lămâie, o tijă de țelină apio și ceapă verde după gust. Amestecați totul cu un mixer sau într-un blender și obțineți o pastă delicioasă pe care o puteți ține la frigider, o puteți mânca cu pâine, crakers, bastonașe din castravete sau ardei. O să vă placă cu siguranță!”, a spus Carmen Brumă, în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Înghețată de cafea făcută în casă, fără zahăr. Carmen Brumă a oferit cea mai delicioasă rețetă

Iar pentru un preparat dulce și răcoritor, Carmen Brumă recomandă înghețata de cafea. Într-o postare pe rețelele sociale, nutriționista a explicat că secretul acestei înghețate constă în combinarea a 6 lingurițe de cafea solubilă, 4 cupe de colagen cu acid hialuronic, pudra de curmale și aproximativ 100 de mililitri de apă fierbinte, mixate până la obținerea unei paste omogene. Într-un alt recipient, se pune 300 de mililitri de smântână pentru frișcă, apoi se adaugă 100 de mililitri de lapte condensat neîndulcit și pasta de cafea. Amestecul rezultat se transferă într-o caserolă de sticlă și se lasă la congelator peste noapte. Rezultatul? O înghețată fără zahăr, extrem de gustoasă și răcoritoare.

„Iubesc înghețata cu cafea și după ce am încercat mai multe rețete, vă spun sincer că aceasta este cea mai bună, în plus se prepară foarte ușor. Puneți 6 lingurițe de cafea solubilă, eu am avut o variantă cu aromă de caramel, 4 cupe de colagen cu acid hialuronic. Apoi adăugați pudra de curmale și aproximativ 100 de mililitri de apă fierbinte și amestecați cu mixerul până când se formează o pastă.

În alt recipient puneți 300 de mililitri de smântână pentru frișcă, pe care o mixați până se întărește, apoi adăugați ușor aproximativ 100 de mililitri de lapte condensat, eu am folosit neîndulcit, pe care îl încorporați cu o spatulă. Puneți și pasta cu cafea, omogenizați totul și o transferați într-o caserolă de sticlă pe care o țineți peste noapte la congelator, iar dimineață: curcubeu în cerul gurii, credeți-mă! O variantă fără zahăr, foarte delicioasă”, a spus Carmen Brumă, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă delicioasă de tartufini cu cafea, fără zahăr: „E foarte gustos, sățios, cu puține calorii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel