Carmen Brumă și Mircea Badea, accident de mașină. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

Data actualizării: | Data publicării:
Badea
Descriere foto: Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea, accident de mașină!

Mircea Badea și Carmen Brumă au trecut printr-o experiență neplăcută în timpul unei vacanțe pe insula Corfu, Grecia. Cei doi au fost implicați într-un incident rutier care, deși s-a soldat doar cu o tamponare ușoară, ar fi putut avea consecințe mult mai grave. Mircea Badea a relatat cu lux de amănunte situația care a condus la accident, subliniind pericolele pe care le-ar fi putut întâmpina într-un alt context, dacă incidentul ar fi avut loc într-o zonă mai periculoasă sau în prezența pietonilor.

 

„Imagineaza-ti ca esti la volan in insula Corfu. In spate este copilul. Tocmai ai inchiriat un Jeep Wrangler de la agentia Olympus din hotelul in care stai, @grecotelcostabotanica. Esti pe strada intr-o localitate aglomerata: pietoni, masini.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, detalii de ultimă oră despre accidentul în care ea și Mircea Badea au fost implicați: „Ne-am oprit într-o altă mașină”

 

Mergi drept, cu strada. Urmeaza curba la dreapta. Virezi. Volanul vireaza, masina nu. Virezi mai tare. Masina continua drept. Apesi la disperare frana. Din fericire, nu s-a intamplat o tragedie. Doar o tamponare usoara, cu un vehicul din sensul celalalt. Dar de ce asa ceva?! Uita-te la film: s-a rupt bara de directie de la masina!!!!!!!!! Daca erau pietoni fix acolo? Daca eram pe serpentine in afara localitatii?”, a povestit Mircea Badea.

„Am avut un accident ușor, suntem bine, dar se putea termina groaznic și nu din vina noastră”, a zis și Carmern Brumă.

 

2. -imagine fara descriere- (carmen-bruma_43164200.jpg)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de mircea badea (@mirceabadeareal)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel