Carmen Brumă, truc inedit pentru șnițele fragede la cuptor. Preparatul sănătos și gustos care te va cuceri total

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit cum prepară șnițelele pentru fiul său.

Carmen Brumă le oferă adesea fanilor fel de fel de trucuri ce promovează un stil de viață sănătos, dar chiar și pierderea kilogramelor în plus. Totuși, nu doar vedeta este cea care are la bază niște reguli clare în familia sa, ci și băiețelul ei, pe care celebra antrenoare pare că l-a învățat câteva reguli clare ce țin de nutriție. Astfel, pentru a nu-l priva de tot de la anumite alimente celebre, aceasta găsește fel de fel de înlocuitori practici, cum s-a întâmplat și de această dată, când nutriționistul a gătit șnițele. Nu le-a făcut însă în modul clasic, ci la cuptor, iar aceasta are și un truc excelent pentru un plus de savoare și pentru un plus de frăgezime, pe care l-a împărtășit și fanilor din comunitatea sa. 

„Un truc pe care-l folosesc atunci când îi fac lui Vlad șnițele la cuptor, țin carnea câteva ore, ideal peste noapte, dar acum nu am timp să o țin așa de mult, în această marinadă, făcută din lapte gras, cu iaurt sau kefir, sare, condimente și niște ierburi, am pus ce aveam pe terasă, rozmarin, cimbru, mărar și cam atât. Țin carnea aici câteva ore, după care o tamponez cu șervețele, o dau prin pesmet fără gluten, ou și făină și o pun la cuptor.”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Citește și: Câte ouă avem voie să mâncăm pe săptămână. Dr. Mihail Pautov, răspunsul care te va șoca complet 

Carmen Brumă, rețetă de tartufini cu cafea, fără zahăr

Nu doar prăjelile au fost eliminate complet din viața lui Carmen Brumă, ci și zahărul, nutriționistul găsind adesea fel de fel de variante perfecte pentru deserturile clasice, pentru a scăpa, astfel, de zahăr. Recent, aceasta a dezvăluit o rețetă delicioasă de „tartufini” cu cafea, care, pe lângă gustul bun pe care-l au, dețin și mai multe avantaje pentru sănătate. În final, Carmen Brumă îndemană și persoanele care țin dietă să gătească aceste biluțe gustoase, pentru că vin la pachet cu puține calorii.

Ingrediente

- 4 biscuiți digestivi fără zahăr

- 1 lingură de iaurt grecesc

- 30 mililitri de espresso

- 1 linguriță de fibre

- 1 vârf de linguriță de scorțișoară

- Cacao

„Am pentru voi tartufini cu cafea, fără zahăr, cu colagen și acid hialuronic, un desert gustos, sănătos și foarte ușor de preparat, în mai puțin de 20 de minute. Aveți nevoie de 4 biscuiți digestivi, fără zahăr, pe care îi mărunțiți bine într-un mixer sau blender. Adăugați o lingură de iaurt grecesc, 30 de mililitri de espresso, o linguriță de fibre și un vârf de linguriță cu scorțișoară.

Am amestecat totul foarte bine, după care am format niște bile pe care le-am lăsat la congelator timp de aproximativ 10 minute. Le-am scos, le-am tăvălit prin cacao. Desertul e gata. E foarte gustos, sățios, cu puține calorii și sunt convinsă că o să vă placă”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Citește și: Adevărul uimitor despre cafea. Nu o să-ți vină să crezi. Mihaela Bilic: „După cum am spus de-a lungul timpului și m-au acuzat...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel