Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă! Anunțul făcut de cântăreață: „Chiar muncim la asta, am făcut și câteva tratamente”

Data publicării:
Carmen de la Salciua/sursă foto:captură video podcast „Gând la Gând cu Teo”
Descriere foto: Carmen de la Salciua/sursă foto:captură video podcast „Gând la Gând cu Teo”

Invitată la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, cântăreața Carmen de la Sălciua a vorbit despre copilăria sa, despre divorțul părinților, dar și despre dorința de a fi mamă în viitorul apropiat.

Carmen de la Sălciua este o cântăreață română de muzică de petrecere și manele. A devenit cunoscută pentru hiturile sale care au avut succes pe platformele de socializare, dar și pentru relația cu Culiță Sterp, cântăreț și el.

„S-au despărțit dintr-o pură prostie”

Carmen de la Sălciua a vorbit, în cadrul podcastului lui Teo Trandafir, despre copilăria sa, dar și despre relația pe care o are în prezent cu părinții. Artista a trecut prin momente grele atunci când părinții săi au divorțat, rupând pentru o perioadă legătura cu tatăl. Talentul muzical îl moștenește chiar de la acesta și spune că regretă că nu l-a avut drept mentor la începutul carierei sale de artist.

„Relația mea cu ambii părinți e una foarte bună, deși ei s-au despărțit când eu eram în clasa a 9-a. O bună perioadă de timp nu am vorbit cu tatăl meu. Nu pentru că îl judecam în vreun fel pentru ce s-a întâmplat între ei. Păstrez legătura cu el tocmai pentru că îmi place mult o poruncă: „Să respecți pe tatăl tău și pe mama ta”. Nu mă văd niciodată să nu păstrez legătura cu ei. De la tatăl meu moștenesc talentul de a cânta. De când am reluat legăturile și vorbim foarte des, el e foarte mândru de mine pentru ce am devenit. Mama ne-a luat și am mers la bunica din partea ei. Plecarea mamei nu a fost o plecare obișnuită. Țin minte că i-a lăsat un bilet tatălui meu, nu a fost un scandal monstruos. Se certau, nu se mai înțelegeau. Era și problema geloziei lui, nejustificată. Nu cred că el a înșelat-o pe mama și nici invers. S-au despărțit dintr-o pură prostie”, a declarat cântăreața.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, mai sinceră ca niciodată. Artista a dezvăluit prin ce schimbare majoră a trecut: „Mi-am găsit foarte mult răspunsurile”

„Cred că mi-a dat vreo 15 curele”

De asemenea, interpreta a vorbit despre un moment petrecut în copilărie care a învățat-o să devină un om responsabil și punctual. Aceasta recunoaște că mama sa a lovit-o, dar consideră că această întâmplare i-a fost benefică în viitor.

„Copilăria cumva am petrecut-o singură. Știu că voiam să mă duc la discotecă, eram prin clasa a 9-a. Eu mai am un frate vitreg și mama mi-a spus că mă lasă, dar la ora 12 sunt acasă. Fratele meu a ajuns la discotecă și s-a făcut ora 3. Am ajuns acasă și mama mă aștepta cu cureaua. Cred că mi-a dat vreo 15 curele. A doua zi am mers la sapă. De atunci, știi că bătaia e ruptă din rai și unde dă mama crește și am învățat să mă responsabilizez și să fiu un om punctual. Eu niciodată nu întârzii la evenimente”, a adăugat cântăreața.

Te-ar putea interesa și: Iulia, soția lui Christian Sabbagh, o nouă replică pentru Anca Țurcașiu: „Am citit comentarii, că poate era obosită, poate avea o zi proastă...”

„Când eram în cealaltă căsnicie nu mi-am dorit copii”

Acum, la aproape 36 de ani, Carmen de la Sălciua își dorește o familie cu soțul ei și chiar își doresc un copil în viitorul cât mai apropiat. Artista a dezvăluit că aceasta dorință nu a existat în relația cu fostul soț, Culiță Sterp, pentru că știa că nu el este alesul si că nu vor rămâne împreună. Tot ea spune că deși nu a simțit niciodată sentimentul matern sau apropierea de copii, crede că va fi o mamă bună și responsabilă. De asemenea, își dorește să îmbine viața de artist cu cea de mamă și să nu le neglijeze pe niciuna.

„Când eram în cealaltă căsnicie nu mi-am dorit copii pentru că nu simțeam că fostul meu soț o să fie cu mine până la capătul drumului. Dar acum îmi doresc cu tot sufletul. Și chiar muncim la asta, am făcut și câteva tratamente. A fost o mică problemă și am scăpat repede de ea. Când o vrea Dumnezeu. Eu simt că copilul meu va fi o fetiță. Eu nu îmi doresc nici să las cariera deoparte, îmi doresc să le îmbin. Eu mă văd o mamă bună și cred că așa va fi. Și o mamă destul de responsabilă. Nu am simțit niciodată o apropiere de copii. Doar când e al tău eu zic că îți vine simțul ăsta”, a mărturisit Carmen de la Sălciua, la podcastul lui Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Marisa Paloma a ajuns de urgență la spital. Fetița ei i-a spart timpanul: „Scăpați de accesoriile astea. Nu am considerat că putea fi un așa pericol” / Video

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel