Carmen de la Sălciua, mai sinceră ca niciodată. Artista a dezvăluit prin ce schimbare majoră a trecut: „Mi-am găsit foarte mult răspunsurile”

Data publicării:
Carmen de la Salciua/sursă foto:captură video podcast „Gând la Gând cu Teo”
Descriere foto: Carmen de la Salciua/sursă foto:captură video podcast „Gând la Gând cu Teo”

Carmen de la Sălciua a fost invitată la podcastul „Gând la Gând cu Teo”, unde a vorbit despre cea mai importantă schimbare din viața ei și despre cum și-a reinventat atât cariera, cât și întreaga viață.

Carmen de la Sălciua este o cântăreață de muzică de petrecere, populară și manele. Născută în localitatea Sălciua de Jos, județul Alba, și-a luat numele de scenă inspirat de locul său natal. Aceasta a fost în centrul atenției și din cauza vieții sale personale, în special a relației sale cu Culiță Sterp, un alt cântăreț cunoscut de muzică de petrecere și manele. Cei doi au avut o relație tumultuoasă, care a fost intens mediatizată, și au colaborat la mai multe proiecte muzicale.

Invitată la podcastul lui Teo Trandafir, cântăreața a vorbit despre schimbările prin care a trecut în ultimii ani, devenind o cu totul altă persoană. Aceasta a povestit despre cum s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu în ultimii ani și cum religia a ajutat-o să își schimbe viața în bine. De asemenea, Carmen de la Sălciua a vorbit și despre soțul ei, acesta fiind și el foarte credincios.

„Eu peste tot unde mă duc vorbesc despre Dumnezeu”

„Sunt la Facultatea de Teologie, Asistență Socială. Am vrut ca darul meu de la Dumnezeu să îl combin cu ajutorul pe care vreau să îl dăruiesc oamenilor. Referitor la Carmen cea veche, am făcut foarte multe lucruri pe care astăzi nu le-aș mai face. Eu acum sunt încălțată cu niște adidași. Eu niciodată nu aș fi făcut asta. Am vrut să fiu eu. Eu la evenimente nu mă duc decât pe tocuri și mă obosește. Carmen cea veche e mereu obosită de toate artificiile astea, iar cea nouă încearcă să le elimine.

Mi-am găsit foarte mult răspunsurile în fețe bisericești, respectiv în convorbirile mele cu călugări. Îmi place foarte mult să merg la biserică. Să fii simplu nu e foarte ușor. E a cincea oară când soțul meu merge pe Athos. Prima oară a mers de curiozitate. A zis că timpul trece foarte greu acolo. Eu peste tot unde mă duc vorbesc despre Dumnezeu, indiferent că îi place sau nu cuiva. Eu nu-l folosesc pe Dumnezeu să pară că sunt o credincioasă, eu așa simt, să vorbesc despre El. Pentru că El și-a pus mâna în viața mea, ca viața mea să se schimbe. Sunt un om care, de când am cunoscut asta, mi-am dat seama că nu sunt chiar așa credincioasă cum credeam. Raiul cred că ni-l facem noi de pe Pământ. Sau iadul”, a declarat Carmen de la Sălciua, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Marisa Paloma a ajuns de urgență la spital. Fetița ei i-a spart timpanul: „Scăpați de accesoriile astea. Nu am considerat că putea fi un așa pericol” / Video

„Am primit foarte multe oferte și le-am refuzat”

Totodată, artista a vorbit despre schimbarea pe plan profesional pe care a făcut-o de când este mult mai apropiată de Dumnezeu. Aceasta spune că nu mai cântă atât de des manele și că a șters chiar de pe canalul său o melodie care, din punctul ei de vedere, ar fi putut să încurajeze practicarea jocurilor de noroc. Carmen de la Sălciua a dezvăluit că a refuzat sume mari pentru a promova astfel de activități. Acum, artista își dorește să fie un exemplu pozitiv și demn de urmat pentru cei care o urmăresc.

„Cel mai aproape de Dumnezeu mă simt atunci când cânt cântece bisericești, colinde. Atunci mă simt mai aproape decât atunci când cânt muzică de petrecere. Dar și asta e parte din mine. Îmi place mult să cânt muzică populară pentru că m-am consacrat cu asta. Am o melodie pe care am anulat-o din repertoriul meu pentru că nu-mi doresc să mai promovez asta. Se numește „Jocurile de noroc”. Sunt foarte mulți oameni care au patima asta și eu pe oamenii ăia poate îi educ într-o zonă și mai periculoasă. Am primit foarte multe oferte de a face chiar și reclamă și le-am refuzat indiferent de câți bani ar fi. Vreau să transmit oamenilor lucruri bune, nu astfel de chestii. Îmi doresc să am un viitor frumos”, a adăugat cântăreața.

Te-ar putea interesa și: Exercițiul banal care te ajută să reduci semnificativ stresul. Doctor Mihail: „Câinele, înainte să adoarmă seara, face asta”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel