Carmen Grebenișan, despre noua relație și viața după divorț: „Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Carmen Grebenișan
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a vorbit despre divorțul de fostul ei soț, Alex Militaru, dar și despre noua sa relație.

În urmă cu câteva luni, Carmen Grebenișan anunța pe rețelele sociale că ea și soțul ei, Alex Militaru, au divorțat, la mai puțin de trei ani de la cununia civilă. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi apăreau frecvent împreună și părea că totul merge bine între ei.

„S-a terminat de mult”

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Carmen Grebenișan a vorbit despre despărțirea de Alex Militaru, dar și despre noua sa relație. Influencerița a mărturisit că între ea și fostul ei soț lucrurile nu mai funcționau de mult, iar decizia pe care au luat-o nu a fost deloc una impulsivă, ci foarte bine gândită și analizată. 

„Sunt foarte bine. Nu am fost rău, nu am avut un moment în care să sufăr acum. S-a terminat de mult, dar până iau o decizie mie îmi ia mai mult timp. Lumea vede doar finalul. Relația nu mai funcționa în termenii în care trebuie să funcționeze o relație între soț și soție. Funcționa în termeni de prietenie”

Te-ar putea interesa și: Războiul dintre Mihai Albu și fosta soție, Iulia Albu, continuă. Designerul a făcut acuzații grave

„E o înțelegere între noi mai departe de cuvinte”

De asemenea, Carmen Grebenișan a vorbit despre noul său iubit, Cristian. Influencerița a recunoscut că se cunosc de foarte multă vreme, dar nu a fost nimic între ei până acum. Bărbatul locuiește în America, dar pentru că tânăra nu crede în relațiile la distanță, va lua în considerare să-l viziteze destul de des, mai ales că job-ul pe care îl are îi permite acest lucru. Carmen Grebenișan a mărturisit că deși este greu, orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat, în special pentru că niciunul dintre ei nu dorește încă să se mute definitiv undeva. De asemenea, aceasta a menționat că se înțeleg de minune și că simte că totul este dincolo de cuvinte între ei.

„El locuiește în America, dar este din România. Îl știam de multă vreme. A stat și el în Cluj-Napoca pentru facultate, dar nu am interacționat, nu am avut discuții, nu am menținut legătura niciodată. Nu cred că rezistă o relație la distanță. Nu știu cum rezistă la unii, dar nu cred că ar rezista la mine. O să iau în considerare posibilitatea de a jongla cu continentele. El lucrează în America, dar eu sunt atât de flexibilă cu ceea ce fac încât cred că pot să o fac de oriunde. Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi. Nu cred că vrea nimeni să se mute de tot undeva. Se poate orice dacă vrei. E greu, dar nu imposibil. Am impresia că ne cunoaștem de mai demult. E o înțelegere între noi mai departe de cuvinte, la nivel energetic”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel