Carmen Grebenișan este însărcinată? La 5 luni de la divorțul de Alex Militaru, influencerița și-a surprins fanii

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Carmen Grebenișan
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a postat pe rețelele sociale o fotografie care le-a dat de gândit oamenilor. Urmăritorii săi au bănuit că influencerița este însărcinată cu noul său iubit. 

În urmă cu câteva luni, Carmen Grebenișan anunța pe rețelele sociale că ea și soțul ei, Alex Militaru, au divorțat, la mai puțin de trei ani de la cununia civilă. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi apăreau frecvent împreună și părea că totul merge bine între ei.

Acum, după ce s-a vindecat și a trecut peste momentul dificil din viața ei, Carmen Grebenișan zâmbește din nou. Influencerița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul său iubit, Cristian. Deși a fost judecată pentru faptul că și-a refăcut viața imediat după despărțirea de fostul soț, tânăra nu a ascultat gurile rele și lucrurile mai puțin frumoase spuse despre ea.

Carmen Grebenișan a postat, pe pagina sa de Instagram, o poză care le-a dat de gândit urmăritorilor săi. În fotografie apar picioarele ei și ale iubitului său, dar și o frunză pe care Carmen a scris un mesaj: „The 3 of us” (Noi trei). Astfel, vedeta a lăsat multe semne de întrebare, dar și diferite moduri de a interpreta mesajul.

Te-ar putea interesa și: Cati Simionescu, surpriză din partea copiilor. Cum a petrecut soția lui Adrian Minune de ziua sa

„E o înțelegere între noi mai departe de cuvinte”

În urmă cu ceva timp, Carmen Grebenișan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre noua sa relație. Influencerița a recunoscut că ea și actualul său iubit se cunosc de foarte multă vreme, dar nu a fost nimic între ei până acum. Bărbatul locuiește în America, dar pentru că tânăra nu crede în relațiile la distanță, va lua în considerare să-l viziteze destul de des, mai ales că job-ul pe care îl are îi permite acest lucru. Carmen Grebenișan a mărturisit că deși este greu, orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat, în special pentru că niciunul dintre ei nu dorește încă să se mute definitiv undeva. De asemenea, aceasta a menționat că se înțeleg de minune și că simte că totul este dincolo de cuvinte între ei.

„El locuiește în America, dar este din România. Îl știam de multă vreme. A stat și el în Cluj-Napoca pentru facultate, dar nu am interacționat, nu am avut discuții, nu am menținut legătura niciodată. Nu cred că rezistă o relație la distanță. Nu știu cum rezistă la unii, dar nu cred că ar rezista la mine. O să iau în considerare posibilitatea de a jongla cu continentele.

El lucrează în America, dar eu sunt atât de flexibilă cu ceea ce fac încât cred că pot să o fac de oriunde. Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi. Nu cred că vrea nimeni să se mute de tot undeva. Se poate orice dacă vrei. E greu, dar nu imposibil. Am impresia că ne cunoaștem de mai demult. E o înțelegere între noi mai departe de cuvinte, la nivel energetic”, a spus Carmen Grebenișan, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel