Carmen Harra, previziuni legate de războiul din Israel. Ce sfaturi are celebra clarvăzătoare, în acest context

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Instagram

Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate, în pragul conflictului armat din Israel.

Întreaga lume este în stare de șoc, după ce atacurile Hamas din 7 octombrie au făcut mii de victime. Bombardamentele declanșate de Israel par să nu se mai oprească, iar Carmen Harra a făcut previziuni cutremurătoare despre situația actuală. 

Carmen Harra, previziuni legate de războiul din Israel

Carmen Harra susține că ceea ce se întâmplă acum în lume poate duce chiar la pericolul unui război mondial. 

„Ce se întâmplă în lume la ora actuală este rezultatul acțiunilor noastre de-a lungul timpului. În consecință, este ceea ce noi numim karma noastră, o karmă globală și karma este o lege a Universului, poate cea mai importantă. Faptele, gândurile, acțiunile noastre se calcifică undeva. Ele rămân în memoria reactivă și continuă să se repete. De asta, karma acționează pe memorie și este repetarea unor evenimente de-a lungul vieții noastre și de-a lungul evoluției umanității.”, declară Carmen Harra.

Carmen Harra: ”Există pericolul unui război mondial”

Celebra clarvăzătoare a mărturisit că trebuie să încercăm să ne unim gândurile spre pace, pentru a evita pericolul unui Război Mondial, care ne bate la ușă. 

”Din motivul acest există karmă individuală, cea pe care o creăm în fiecare zi, karma familiei care se transferă ancestral prin generații, de la o familie la alta și karma globală pe care o experimentăm în zilele acestea. Aceasta este doar manifestarea unor lucruri care s-au mai întâmplat, continuă să se întâmple cu diferența că de data asta pericolul unui Război Mondial este uriaș. Să încercăm să vindecăm karma globală, să încercăm să ne unim gândurile spre pace și spre a evita acest război care bate la ușă.”, a declarat Carmen Harra pe TikTok.

Și miliardarul american Ray Dalio trage un semnal de alarmă despre escaladarea conflictului din Fâșia Gaza. 

”Acest război are un risc ridicat de a duce la alte conflicte de diferite tipuri în mai multe locuri și este posibil să aibă efecte dăunătoare care se vor extinde dincolo de cele din Israel și Gaza. Conflictul violent dintre Israel și gruparea militantă palestiniană Hamas a crescut șansele unui război mondial în toată regula la 50%, de la 35% în urmă cu doi ani”, a declarat Ray Dalio într-o postare pe LinkedIn.

Citeșe și: Oana Lis rupe tăcerea. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu l-a dus pe Viorel Lis la azil: „Îl îngrop de viu”

Anca Pandrea a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu văduva lui Iurie Darie: „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”

Momente grele pentru Tibi Ușeriu. Sportivul a suferit un șoc anafilactic și fost găsit leșinat, într-un șanț: "Scăpat la limită, foarte confuz, cu vederea încețoșată"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel