Carmen Harra, teorie despre cauza morții maestrului Ion Dichiseanu: ”Am analizat numerologia lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, Ion Dichiseanu. Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Ion Dichiseanu. Colaj Foto Facebook

Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor și-a pertrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. Carmen Harra a analizat destinul artistului, din punct de vedere numerologic. 

Carmen Harra a analizat destinul marelui actor Ion Dichiseanu și spune că artistului i-a fost predestinată o viață lungă. Deși familia actorului crede că tot necazul i s-ar fi tras de la o biopsie, celebra prezicătoare susține că marele maestru a trăit exact atât cât i-a fost dat. 

”Am analizat numerologia lui Ion Dichiseanu și arată că a trăit exact cât i-a fost dat și a fost un om longeviv”, a menționat celebra specialistă în numerologie pentru impact.ro.

Ce pensie avea Ion Dichiseanu după 65 de ani de muncă

Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, declara în urmă cu o lună că medicii l-au diagnosticat greșit pe tatăl ei cu cancer, iar în timpul unor investigații, acesta s-ar fi infectat cu o bacterie agresivă.

"Ce s-a întâmplat concret? A fost un diagnostic pus greșit. Trei medici îl suspectau de cancer și el nu are așa ceva. Era o simplă pleurezie și în urma unei bronhoscopii cu o biopsie s-a infectat cu o bacterie extrem de agresivă și așa a ajuns la Spitalul Floreasca, unde oamenii sunt senzaționali. El este conștient, poate vorbi, doar că noi nu avem voie. Vă dați seama, nu are telefon. Este totuși o secție de ATI unde sunt niște reguli pe care trebuie să le respectăm. S-au făcut mai multe teste de COVID. El este la secția ATI non-COVID. Nu are legătură cu COVID. Eu sper să stea cât mai puțin si să vină acasă, să fie o recuperare rapidă, dar asta în primul rând doar cu ajutorul lui Dumnezeu și în al doilea rând, cu ajutorul medicilor care se ocupă de el.", a declarat Ioana Dichiseanu, într-o intervenție telefonică la RealitateaPlus, în urmă cu o lună. 

Florin Piersic, mesaj emoționant după moartea lui Ion Dichiseanu: „O prietenie care a durat o viață”


Carmen Harra a fost o apropiată a marelui actor. Cu ani în urmă, pe vremea când celebra prezicătoare făcea parte din trupa ”Trio Express”, cei doi mergeau împreună în turnee

 ”Cu Ion Dichiseanu am fost în multe turnee prin România, pe vremea când aveam 20 de ani. A fost un om senzațional, extrem de talentat și de elegant, un adevărat star de Hollywood. Îmi amintesc un moment comic dintr-un turneu:

Toți artiștii călătoream într-un autocar imens. Draga Olteanu Matei – Dumnezeu să o odihnească! – avea un monolog pentru care avea nevoie de o gâscă sau de o găină, iar după fiecare spectacol, oamenii îi lăsau păsările cadou. Și așa s-a umplut autocarul de toate orătăniile care își făceau nevoile pe unde apucau, măcăneau și cotcodăceau. Iar Ion Dichiseanu, îmbrăcat mereu la patru ace și parfumat, se uita lung la Draga și la păsările pe care ea le colecționa. La un moment dat, a apărut în autocar și un purceluș… Sunt amintiri frumoase!”, a mai spus Carmen Harra. 

Fiica lui Ion Dichiseanu a dezvăluit care a fost ultima dorință a tatălui ei înainte de moarte

 

Marele maestru, înmormântat cu onoruri militare

 

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933, în Adjud, și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de film, teatru, televiziune, radio, dar și scriitor. Fiind student la Politehnică, Ion Dichiseanu a fost îndrumat spre actorie de către nepoata lui George Vraca. Din bogata sa filmografie, 48 de pelicule, amintim: „Darclée” (1960), lungmetrajul în regia lui Mihai Iacob în care maestrul Dichiseanu a debutat, „Post-restant” (1961), „Porto-Franco” (1961), „Tudor” (1962), „Titanic vals” (1964), „Frumoasele vacanţe (1967), „Amprenta” (1967) sau „Bătălia pentru Roma. Rolul Pierre Vaillant, din celebrul serial românesc „Toate pânzele sus”, rămâne un reper în cariera sa. Ca de altfel, şi prestaţiile sale din „Tunelul”, „Trandafirul Galben”, „Titanic Vals”, „Pistruiatul”, „Revanşa” şi „Burebista”. Pentru interpretarea din „Clipa”, în regia lui Gheorghe Vitanidis,  a luat premiul ACIN, în 1979. Ion Dichiseanu a filmat și alături de regizorul Radu Jude, având o scurtă apariţie în „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, film premiat cu Ursul de Aur la Berlinala 2021.

Dramele care i-au marcat viața marelui actor Ion Dichiseanu: „Sufăr în tăcere. A trebuit să dansez, chiar dacă o aveam pe sora mea moartă acasă”

În anul 2002, Ion Dichiseanu a fost decorat cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, iar în 2015 a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, în semn de preţuire pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului. Un an mai târziu, a lansat cartea „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”, în care artistul evocă momente petrecute alături de frumoasă divă spaniolă.


În martie 2017, actorul Ion Dichiseanu a primit „Premiul pentru Întreaga Carieră” în cadrul celei de-a XI-a ediţii a Galei Premiilor Gopo, iar în luna mai a aceluiaşi an, a fost lansat la Bookfest volumul „Ion Dichiseanu: Adevărul, mai frumos decât legenda”, care cuprinde memoriile sale.

 

În 2019, actorul Ion Dichiseanu a fost decorat la Cotroceni cu Ordinul Naţional “Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer pentru întreaga carieră artistică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel