Carmen Tănase a renunțat la visul american: „S-a terminat pentru mine. Gata. Nu mă mai duc”

Data publicării:
Carmen Tănase foto: Un podcast mișto by Bursucu/YouTube
Descriere foto: Carmen Tănase foto: Un podcast mișto by Bursucu/YouTube

Carmen Tănase a vorbit despre ceea ce a determinat-o să își dorească să înfăptuiască visul american și ceea ce a făcut-o să îl uite.

Carmen Tănase, marea doamnă a teatrului românesc, a împărtășit într-un podcast moderat de Bursucu', o altă perspectivă asupra visului american și a planurilor sale în legătură cu acesta. Carmen Tănase mărturisește că reflectă asupra unui vis care, pentru ea, s-a încheiat.

Te-ar putea interesa și: Care sunt idolii din viața lui Carmen Tănase: „N-am cum să aleg una dintre ele. A fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată”

„Îmi iau și eu o căscioară. Palmieri, că era Los Angeles, normal. Mă duc la bogăție”

Carmen Tănase își amintește de momentul în care fiul său, implicat în domeniul regiei, care a făcut studiile la Amsterdam, a considerat o eventuală mutare în Statele Unite ale Americii, dar nu pentru a-și continua cariera la un nivel mai înalt. Această discuție a deschis o fereastră în mintea ei cu privire la propriul său viitor.

Cu toate acestea, Carmen Tănase a realizat că nu ar avea aceeași flexibilitate dacă fiul ei se mută în SUA, considerând să își facă un trai lângă el. 

„Fiul meu, care a făcut regie la Amsterdam, a zis: „Bă, cred că mă duc acolo, să încerc la nivelul ăla. Dacă nu pot la nivelul ăla, că e greu acolo, mă orientez spre altceva”. Și eu m-am gândit așa: Păi dacă el pleacă în America, nu e ca la Amsterdam, că nu pot să mă duc să fac naveta de colo-colo. Eu ce fac? Rămân pe aici, de izbeliște?

Am zis că mai stau câțiva ani să mai fac ce e de făcut, cât oi mai putea și după aia, ca Noe, îmi încarc animalele pe vapor și mă duc și eu acolo. Și mă și gândisem că n-o să stau cu băiatul să îl enervez pe acolo.

Îmi iau și eu o căscioară. Palmieri, că era Los Angeles, normal. Mă duc la bogăție, să mă duc la New York, unde e iarnă? Nu”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Maria Obretin și-a dorit să fie studentă în clasa doamnei Sanda Manu: „Eu am avut un plan. Nu mă întrebați de ce”

„Gata. S-a terminat. S-a terminat, în general, cu America, cu Hollywood-ul”

Cu toate acestea, Carmen Tănase afirmă că America s-a încheiat pentru ea. În loc să-și dorească să își urmeze visul american, Carmen Tănase pare acum să-și concentreze atenția și energia asupra altor aspecte ale vieții sale, în funcție de ceea ce este cu adevărat important pentru ea.

„America s-a terminat pentru mine. Absolut. Nu mă mai duc. Gata. S-a terminat. S-a terminat, în general, cu America, cu Hollywood-ul. Dar eu nu mă duceam acolo să fac carieră.

Mă duceam la pensie, cum ar veni. Îmi găseam eu ceva de făcut, că nu pot să stau degeaba. Mă duceam „aplaudac” pe la emisiuni. Ceva, ceva tot să fac. Dar n-am avut asta cu „vreau să fiu la Hollywood”. Niciodată, iar acum, cu atât mai puțin”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Maria Obretin și-a dorit să fie studentă în clasa doamnei Sanda Manu: „Eu am avut un plan. Nu mă întrebați de ce”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel