Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme în doar trei luni. Ce presupune dieta ținută de actriță: "Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni.."

Data publicării:

Carmen Tănase a dezvăluit cum a ajuns să slăbească 10 kilograme în doar trei luni. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. La vârsta de 62 de ani, marea actriță arată impecabil. Înaintea sezonului 4 al serialului Clanul, Carmen Tănase a reușit să slăbească 10 kilograme. 

Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme în doar trei luni

„Aproape 10 kilograme în maximum 3 luni, cam așa. Inițial au fost 8 și ceva, dar după aceea am mai dat jos, nu am ținut dieta așa de strict, adică eu am mai adăugat o salată, o roșie, dar este excepțională pentru că nu mi-au căzut pieile, nu mi-a căzut fața, slăbești frumos, sănătos, armonios pentru că e făcută de medici.

E foarte simplu să nu trișezi, cel puțin acasă m-a scăpat de multe necazuri: spălat vase, pregătit, gătit, farfurii, miros. Nu mai am nicio problemă. Sigur, m-am dus și la restaurant, adică aș minți, dar știu că imediat după aceea a doua zi țin dieta și că nu se pune nimic, plus că sunt bune„, a declarat Carmen Tănase pentru unica.ro.

Carmen Tăsnase: „Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni”

„Nu am niciun obiectiv, nu vreau să slăbesc atâtea kilograme. Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni, să pice o rochie bine pe mine, că scăpasem rău de tot hățurile și nu mai aveam chef. Nu mai puteam să mai țin altă dietă și altă dietă, și iar cântărit, ori asta e așa de simplă„, a mai spus Carmen Tănase. 

Actrița susține că avea 60 de kilograme, în facultate. 

„Nici chiar din facultate, că totuși atunci aveam 60 kg, dar nici nu vreau să slăbesc foarte mult pentru că am o vârstă. Vreau atât cât mă simt bine și cât arăt și eu bine în costumele de teatru. Dar îmi vin lucruri de acum niște ani.

E o rochie pe care nu am putut să o îmbrac niciodată, pentru că ea e făcută să fie un pic lărguță și plesnea pe mine și acum pot să o îmbrac, de exemplu. Eu nu prea port rochii, dar uite că acum pot„, a mai spus Carmen Tănase.

Ce presupune dieta ținută de actriță

„Ai un shaker, un pahar așa cu o biluță înăuntru și astea sunt și sărate și dulci. De exemplu, ai și omletă, ai deserturi, ei cereale cu măr și scorțișoară pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, dacă mie îmi zice să nu mai beau cafea, la mine e o problemă. (…) Deci îți dă absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdărești nicio farfurie prin casă, nu mai trebuie să speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. (…) Cred că am dat 10 kile jos. (…) La spectacole ce facem, două ore și jumătate, dacă mă taie. Nu pot să zic că mă scuzați, vă rog. Am foarte mult de muncă și uit de multe ori să beau. Că dacă am repetiții, pot să mă duc, nu e problemă, adică nu încurc pe nimeni, dar uit că mă iau cu treabă și îmi aduc aminte apoi că nu am băut apă deloc. Uneori nu beau deloc. Nu e o regulă, nu e…’, a adăugat aceasta.

Citește și: Elwira Petre a ținut fastingului de 72 de ore. Cum a fost acestă experiență pentru vedetă: „A doua zi au început puțin problemele”

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna fabruarie 2024. Zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel