Carmen Tănase, pe masa de operație de la un banal strănut. Intervenția a durat patru ore: „A fost ceva foarte complicat”

Data publicării:
Carmen Tănase, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Carmen Tănase, captură video Youtube/ La Măruță

Carmen Tănase a povestit una dintre cumpenele prin care a trecut în viață.

Carmen Tănase a povestit recent un episod din viața sa mai dificil, de care nu știe însă foarte multă lume. Chiar dacă actrița a fost ferită de-a lungul timpului de problemele de sănătate serioasă, lucru care o ajută să se mențină și astăzi în cea mai bună formă, Carmen Tănase dezvăluie însă faptul că într-un moment din viața sa a fost nevoită să stea pe masa de operație timp de patru ore. Totul a pornit de la un banal strănut, iar ceea ce trebuia să fie o intervenție simplă, s-a transformat într-una lungă și complexă.

„Am avut o criză foarte mare de alergie care nu s-a oprit deloc, am strănutat de mii de ori, până când m-a bufnit sângele pe nas, iar doctorița mi-a zis că trebuie să mă operez… A fost ceva foarte complicat, intervenția s-a prelungit de la o oră, la 4 ore… Dacă știam, n-aș fi făcut-o în viața vieților mele, pentru că este ceva foarte violent așa, această operație…”, a declarat actrița în cadrul unui podcast, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Cu ce complexe se confruntă Carmen Tănase

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră și pare că nu are nici cea mai mică problemă cu aspectul său fizic, actrița spune totuși că are mai multe complexe, la fel ca majoritatea persoanelor. Multe dintre ele țin de înfățișarea sa, povestește Carmen Tănase, care nu se ascunde de la a spune lucrurilor pe nume.

“Ca orice om, cum să nu! (n.r. actrițele se luptă cu anumite complexe) Frustrări, complexe, cum să nu, sigur că da! Suntem tot oameni! Că am picioarele în X, pe acesta îl am și acum! Că m-am îngrășat la un moment dat, din pricina unor probleme de tiroidă, cred eu! Că sunt cocoșată! Sunt cocoșată pentru că nu stau drept! Nu îmi place vocea mea, nu îmi place că am nasul strâmb, să mai spun?”, a declarat Carmen Tănase potrivit ego.

Citește și: Alimentele de la care nu se poate abține Carmen Tănase: „Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios”

Cum reușește să pară mai slabă

Carmen Tănase a reușit recent performanța de a scăpa de 10 kilograme în plus, lucru de care actrița este tare mândră. Cu toate acestea, ea continuă să poarte hainele de pe vremea când avea o greutate mai mare, iar explicația sa este una simplă. Artista iubește să fie felicitată pentru greutatea mică pe care a reușit să o obțină, astfel încât nu-și dorește să opteze pentru niște piese vestimentare în ton cu silueta sa.

“Ca orice femeie care își ascunde defectele, normal! Dar nu cred că am reușit întotdeauna să le ascund. Cu îmbrăcăminte adecvată. Acum, deși datorită dietei am slăbit bine 10 kilograme, căci scăpasem hățurile rău de tot, tot larg port! Eu port haine largi pentru că îmi place să zică lumea că am slăbit foarte mult și mi-a rămas haina mare, e o șmecherie asta!”, a continuat aceasta.

VEZI și: Carmen Tănase și provocările vieții de la țară. Motivul pentru care fuge de București: „După aceea iar începe nebunia”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel