Carmen Tănase s-a lăsat pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat actrița și cum arată acum: „M-am temut să nu mă schimb”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Marea actriță Carmen Tănase, în vârstă de 63 de ani, și-a făcut curaj și s-a lăsat pe mâinile medicului estetician. Invitată într-o emisiune TV, aceasta a dezvăluit la ce intervenție a apelat recent.

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. La vârsta de 63 de ani, aceasta are o carieră impresionantă de peste 40 de ani în teatru. Marea actriță a reușit să ajungă la inimile publicului datorită rolurilor din filme, televiziune și teatru. Unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite de telespectatori a fost, fără doar și poate, rolul „Flăcărica”, personaj pe care l-a jucat între anii 2007 şi 2010.

Carmen Tănase s-a lăsat pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat actrița și cum arată acum

Din dorința de a face o schimbare și a șterge câțiva ani de pe chipul ei, marea actriță și-a făcut curaj și mers în cabinetul medicului estetician. Carmen Tănase a decis să apeleze la o procedură estetică pentru umplerea șanțurilor nazolabiale și liniilor marionetelor de la nivelul feței. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, actrița a recunoscut că i-a fost frică înainte de procedură, însă acum este foarte mulțumită de rezultat.

„Am făcut (n.r. proceduri estetice), da, dar mi-a fost teamă. Am făcut aici, am aflat și eu cum se numesc, ridurile marionetă. Aici mi-a făcut, nu știu, patru sau cinci înțepături. Nu am dormit toată noaptea înainte. Mi-a fost frică, dar a fost foarte bine și, uite, că nu se vede. M-am temut să nu mă schimb. Nu că aș fi vreo frumusețe, dar nu aș vrea să văd altceva în oglindă. Nu îmi place chestia aceasta și a ieșit extraordinar.

Nu am zis că nu vreau să am de a face cu intervențiile estetice, eu am spus că nu înțeleg persoanele care se schimbă sau se fac toate la fel cu intervențiile astea, adică toate arată la fel, cu buze, sunt sprâncenele ridicate și așa mai departe. Acum dacă ai nasul lung, deviație de sept sau ai nasul strâmb și te deranjează, îți faci, normal”, a mărturisit Carmen Tănase, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”

La ce intervenție ar mai apela marea actriță

Carmen Tănase recunoaște că în trecut ar fi vrut să se opereze la nas, însă nu a mai recurs la această intervenție. Întrebată ce ar schimba la ea din punct de vedere estetic, marea actriță a spus că ar vrea să scape de pungile de sub ochi, însă nu are curajul de apeleze la această procedură.

„Și eu am vrut să-mi fac la nas. Nu am mai apucat, dar și eu am vrut să-mi fac. Dacă aș putea să schimb ceva la mine mi-aș scoate pungile de sub ochi. Ele sunt în plus și îmi dau un aer... Deocamdată nu am curaj să fac asta. Am zis că până la urmă îmbătrânesc, nu întineresc. Dacă ar fi o minune și mi-ar dispărea pungile, da, aș vrea.

Aici e doctorul șmecher, face, dar fără să se vadă că a făcut ceva. Pur și simplu ai o lumină pe față, adică pari mai odihnită, dar nu se vede, nu te schimbi. Nu am o nouă înfățișare, doar arăt mai odinită și nu sunt. Par, dar mu sunt”, a mai spus Carmen Tănase, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel