Carmina Vârciu și Iustin Chiroiu vor juca într-un film? Fiica lui Liviu Vârciu a dat cărțile pe față

Data publicării:

Carmina a vorbit deja cu tatăl său pentru un rol într-un film.

Carmina este fiica lui Liviu Vârciu, iar ea este deja cunoscută în mediul online pentru numeroasele sale apariții. Este împreună de ceva timp cu celebrul influencer Iustin Chiroiu, iar ei doi activează mai mult pe Tik Tok și Instagram, unul dintre planurile lor fiind să treacă și pe platforma Youtube.

Cu toate că Carmina își dorește la nebunie o carieră în showbiz, fie că e vorba despre cinematografie sau muzică, potrivit ultimelor declarații ale lui Liviu Vârciu, acesta o pregătește pe fiica lui pentru mai multe probe.

Ea „trebuie să dovedească că poate”, a mai zis el nu cu mult timp în urmă, iar aceste demersuri ar trebui să îl convingă de capacitatea, dar și voința fiicei sale de a se afirma în domeniul muzical.

Vezi și: Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, surprinsă cu Iustin Chiroiu. Primele declarații ale cuplului: „Când va veni timpul...”

În ultimele sale declarații, Carmina, fiind împreună cu partenerul ei, a răspuns mai multor întrebări adresate de jurnaliști.

Astfel, s-a aflat că fiica vedetei dorește foarte mult să facă parte din producția unui film, chiar dacă ar fi vorba despre un rol foarte mic, cum ar fi cel de „ a căra gunoiul, sau de a da cu mătura”.

Ea vorbește cu mult entuziasm despre o eventuală participare în lumea cinematografiei românești:

„Am mai vorbit cu el pe tema asta. Chiar i-am zis să mă bage și pe mine în film, pe acolo prin spate, duc gunoiul, tund iarba, dar măcar apar și eu acolo undeva.”, a zis ea, notează Ego.

Iustin nu a rămas pasiv în fața întrebărilor jurnaliștilor, astfel că și el a recunoscut că îl pasionează această latură a unei cariere artistice:

„Mă atrage zona asta. Poate pe viitor o să jucăm în filme. Acesta este visul nostru”, a zis el, potrivit sursei citate.

Vezi și: Liviu Vârciu a rupt legătura cu fiica lui? Carmina, declarații neașteptate: „Suntem mai distanți. Nu știu ce gândește el”

Vorbind și în numele Carminei, Iustin admite că ar fi visul lor de a participa într-un film, ba mai mult, ei și-ar dori să și „creeze filme”:

„Poate chiar să facem filme. Spre asta vrem să ne ducem.(...)”, a mai completat tânărul.

După ce Carmina l-ar fi abordat pe tatăl ei cu privire la participarea într-un film, Iustin a zis că un lungmetraj ar fi deja un nivel destul de înalt, mai ales că are în plan să se lanseze și pe platforma Youtube.

„Un lungmetraj ar înseamna să trecem la nivelul următor. Cum ar veni. Bine cred că YouTube-ul ar fi pentru noi nivelul următor și apoi filmele.”, au mărturisit Carmina Vârciu și Iustin Chiroiu pentru Ego.ro.

Liviu Vârciu ar vrea să o lanseze pe Carmina în muzică

Cu ceva zile în urmă, Liviu Vârciu a pășit în lumina reflectoarelor pentru a vorbi despre capacitatea fiicei sale. Cu toate că și-ar dori să o lanseze, pentru artist nu este de ajuns să „cânte normal”, dorind de la ea seriozitate maximă:

Vezi și: Motivul pentru care bonele fug din casa lui Liviu Vârciu: „Dacă nu dorm cu mine, trebuie să le schimb”

Nu, fii-mea mai întâi trebuie să demonstreze ea singură, i-am zis că o să o duc la canto, să văd ce poate ea ca și voce, vocal, și după, la Dana Dorian o duc, pentru că este prietena mea foarte bună și eu am făcut cu ea și actorie și canto, și dacă Dănuța îmi spune că poate, o las să facă muzică.  ”, a spus Liviu pentru Ciao.ro

Cu toate că aceste declarații au avut loc cu ceva sătpămâni în urmă, prezentatorul nu a mai venit cu noi detalii privind situația. Prin urmare, nici Carmina nu a mai pomenit nimic despre „probele” la care ar fi trebuit să fie supusă de tatăl său.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel