Această rețetă de cartofi copți cu ceapă caramelizată și telemea este ușor de preparat și delicioasă.
Ingrediente:
4 cartofi
70 gr ceapă la cuptor
rucola
50 gr telemea
2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Cartofii trebuie spălați bine și băgați la cuptor la 180C. Îi puteți scoate atunci când intră furculița ușor în ei.
Într-o tigaie, punem uleiul și ceapa caramelizată în cuptor, Se adaugă oregano și piper negru.
Când ceapa este aproape făcută adăugați rucola și amestecați des.
Luați tigaia de pe foc și adăugați telemeaua sfărâmată. Amestecați bine până obțineți un amestec cremos.
Când cartofii sunt gata, îi tăiați în două părți egale pe lungime și îi umpleți cu amestecul de ceapă. Presărați telemea pentru decor.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News