Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Bârlădeanu, foto Instagram
Descriere foto: Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Actrița Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță. Cei doi au făcut o nuntă faraonică.

Actrița a schimbat două rochii de miresă pe parcursul petreceri de lux pe care a avut-o la Palatul Snagov, însă cât au putut să coste cele două ținute?! 

Cât au costat rochiile de mireasă

 

Celebra actriță a ales să poarte două ținute ce au impresionat invitații. Pentru cele două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, Monica ar fi cheltuit 3000 de euro, conform surselor România TV. 

Mirele Valeriu Gheorghiță a purtat și el un costum de lux, albastru închis cu papion, deoarece dress code-ul vestimentar impus invitaților prezenți la Palatul Snagov a fost „Black Tie”.

Citește și articolul - Ema Uta și noul ei animal de companie, după ce s-a despărțit de Alex Bodi - Foto în articol - https://www.spectacola.ro/ema-uta-si-noul-ei-animal-de-companie-dupa-ce-s-a-despartit-de-alex-bodi-foto-in-articol_41884.html

Când a purtat prima rochie

 

Prima rochie purtată a fost la începutul petrecerii, atunci când a făcut fotografii la panou cu invitații. Rochia era mulată pe corp, transparentă, cu decolteu și accesorizată cu fulgi cusuți pe poale. De asemenea, a purtat ca accesorii un colier superb, însă și o pereche de cercei strălucitori.

Foto

Sursa foto - Captură Instagram Andreea Raicu

Citește și articolul - Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video în articol - https://www.spectacola.ro/mari-emotii-pentru-lora-si-ionut-ghenu-gestul-facut-de-artista-dupa-casatoria-religioasa_41876.html 

A doua rochie, ideală pentru valsul mirilor

 

A doua rochie purtată de Monica Bârlădeanu a fost ideală pentru momentul de la valsul mirilor. Creația vestimentară a fost făcută cu foarte multe cristale. Mireasa a atras toate privirile atunci când se afla pe ringul de dans. 

„S-a măritat cea mai frumoasă femeie din lume”, a declarat actrița Victoria Răileanu, prezentă și ea la nuntă, printre invitați. Rochia de tip sirenă, cu mânecile lungi și cu o crăpătură adâncă pe un picior, i-a facilitat celebrei actrițe să se miște ușor și cu mai multă libertate în ritmul de vals.

Citește și articolul - Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto în articol -- https://www.spectacola.ro/alexia-eram-poza-cu-un-barbat-celebru-la-paris-ce-a-comentat-andreea-esca-si-inna-foto_41881.html 

 

Cine au fost invitații

 

Printre invitații de la nunta faraonică a Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-au numărat oameni din show-biz, din politică ori din lumea medicală, respectiv: Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și soțul Virgil Șteblea, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei, actrița Maria Buză, Daciana Sârbu, Gina Pistol și alții.

Citește și articolul - Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video - https://www.spectacola.ro/catalin-botezatu-a-rupt-tacerea-cati-copii-are-celebrul-designer-video_41866.html 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel