Cât costă rochia de mireasă a Oanei Moșneagu: „Plănuiesc să o vopsesc ca să o port și la evenimente”

Data publicării:

Oana Moșneagu a dezvăluit cât a dat pe rochia pe care a purtat-o în ziua cea mare.

Oana Moșneagu primește în continuare extrem de multe întrebări de la fanii săi, în legătură cu diferite aspecte și detalii ce țin de nunta sa. Astfel, actrița a făcut alături de soțul ei, Vlad Gherman, și un vlog pentru a răspunde la cât mai multe curiozități, însă, în paralel, alege să mai răspundă și prin videoclipuri realizate individual, pentru a reuși să acopere o gamă cât mai largă de curiozități. De această dată, ea le-a dezvăluit viitoarelor mirese de unde și-a achiziționat rochia albă perfectă, dar și care este prețul pe care l-a dat pe ea. Din imaginile surprinse de vedetă pe social media se poate vedea faptul că rochița pe care aceasta a ales să o poarte la cea mai importantă petrecere din viața sa a fost nici mai mult, nici mai puțin de 7459 lei.

„Am trecut pe aici ca să vă spun despre rochița pe care am purtat-o la nuntă, la petrecere. Acesta e modelul (n.r verde), dar culoarea pe care eu am ales-o este albă, aici aveți codul rochiței, prețul și am să vă arăt și cum arată spatele rochiei. Pentru mirese este varianta ca undeva sus să fie modelul cu dantelă, dar mie mi-a plăcut mai mult simplă, așa am ales-o. Rochița este una atât de ușoară, comodă, încât am putut dansa fără problemă toată noaptea, am leșinat când am purtat-o, probat-o și plănuiesc să o vopsesc ca să o port și la evenimente.”, le-a spus Oana Moșneagu fanilor pe rețelele de socializare.

Citește și: Cât de mult seamănă Răzvan Simion cu tatăl său. Imagine rară cu părinții prezentatorului TV

Cei doi au avut parte de o nuntă ca desprinsă din povești

Chiar dacă au trecut deja câteva zile bune de la marele eveniment, cei doi miri nu pot ieși din acel decor de vis și din atmosfera care au făcut ca cea mai importantă zi din viața lor să fie una cu adevărat fascinantă. Astfel, recent, aceștia le dezvăluiau fanilor o serie de detalii care nu au putut fi văzute decât de invitații propriu-ziși, dar care au contat extrem de mult, pentru o experiență finală completă.

„Zilele trec, dar noi suntem încă în energia zilei de duminică. Ne-am bucurat atât de mult de nunta noastră, că nu ne săturăm să vă arătăm frânturi din ea. Și cu atât mai mult când avem fotografii atât de reușite care au surprins până și micile detalii pe care noi le-am gândit ca să întregească povestea noastră.

Ne-am imaginat în “Visul unei nopți de vară” printre multe flori și felinare, elemente pe care le-am integrat în design-ul invitației și apoi al papetăriei, dar și în cel al candy barului și al tortului. Meniurile au avut un sigiliu de ceară ștanțat cu pictograma de pe “Save the date”, care era integrată și în rama pozele de la cabina foto pe care vi le-am împărtășit ieri și pe elemente de papetărie.
Am inclus o tonetă de înghețată, cabină foto și balerini pentru fetele cu drag de dans și cu aceste ultime detalii am conturat visul imaginat de noi.”, au scris cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare.

VEZI și: Dependențele cu care se confruntă copiii Laurei Cosoi: „Suntem încă în control”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel