Cât de afectat e Augustin Zainea de comentariile răutăcioase pe care le primește în online: „Le primesc zilnic. Le citesc și îmi dau și o stare...” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Spectacola

Augustin Zainea a fost invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor", de pe Spectacola și DC News, unde a dezvăluit cât de afectat este de comentariile răutăcioase pe care le primește în mediul online de la internauți.

Augustin Zainea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de conținut de la noi din țară. Toată lumea îl cunoaște datorită videoclipurilor sale de pe TikTok, acolo unde postează încă din pandemie. De atunci și până astăzi, Augustin Zainea a ajuns să aibă o comunitate impresionantă de urmăritori, având acum pe pagina sa de TikTok aproape 500 de mii de urmăritori și peste 43 de milioane de aprecieri.

Cât de afectat e Augustin Zainea de comentariile răutăcioase pe care le primește în online

Faima vine însă și cu provocări. Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor", de pe Spectacola și DC News, Augustin Zainea ne-a mărturisit că mesajele negative și criticile dure nu l-au ocolit. La început, acestea îi provocau dorința de a răspunde cu aceeași monedă, întrebându-se de ce oamenii nu au altceva mai bun de făcut. Însă, cu timpul, a început să privească aceste comentarii cu o atitudine pozitivă, considerând că dacă toată lumea l-ar plăcea, ar însemna că face ceva greșit. Pentru el, criticile reprezintă o confirmare că este pe drumul cel bun, iar acest lucru îl motivează să continue.

„Primesc zilnic comentarii răutăcioase, le citesc. La început îmi venea să răspund înapoi cu hate. Îmi venea să zic «Băi, dar tu altă treabă nu ai?». Acum le citesc și îmi dau și o stare bună. Dacă toată lumea te place, atunci faci ceva greșit. Dacă există oameni care nu mă plac, înseamnă că fac ceva bine și asta mă ajută pe mine să merg în continuare”, a mărturisit Augustin Zainea, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de pe Spectacola și DC News. 

Te-ar putea interesa și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse, după ce le-au promovat. Cum se apără iubitul vedetei: „Știu ce înseamnă să nu ai”

Te-ar putea interesa și: Augustin Zainea a rupt tăcerea. Celebrul TikToker, mărturisiri neștiute despre momentul în care a fost hărțuit de o fană: „A simțit nevoia să mă urmărească peste tot" / Video

„Ar trebui să fac o serie de videoclipuri cu mesajele și comentariile pe care le primesc zilnic, ca să le arăt pe toate, să am timp”

Augustin Zainea a mărturisit că nu este afectat de comentariile negative din online și că este ușor pentru cei care stau acasă, în spatele unui telefon, să comenteze. De asemenea, a menționat că pentru a arăta toate mesajele pe care le primește ar trebui să facă o serie de videoclipuri.

„Ar trebui să fac o serie de videoclipuri cu mesajele și comentariile pe care le primesc zilnic, ca să le arăt pe toate, să am timp. Dar ce se întâmplă în mediul online nu mă afectează. E foarte ușor să comentezi din spatele unui telefon, tu fiind acasă”, a mai spus Augustin Zainea, în exlusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Ce îl face pe Augustin Zainea să se rușineze: Și acum, după doi ani, mi se întâmplă. Nu pot să zic că mă simt confortabil / video

Te-ar putea interesa și: Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel