Cât de des gătește Ilinca Vandici: „Fac și ciorbă, și deserturi, friptură”. Vedeta se laudă cu aptitudini uimitoare în bucătărie

Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Ilinca Vandici a dezvăluit cum gestionează treburile casnice, după ce a rămas singură, doar cu fiul său. 

Ilinca Vandici afișează întotdeauna o imagine perfectă în spațiul public, acolo unde are parte doar de apariții impecabile, semn că frumoasa prezentatoare petrece extrem de mult timp în fața oglinzii. Ținând astfel cont de cariera solicitantă pe care o are, mulți fani s-au întrebat adesea dacă diva de la Kanal D mai are timp să se ocupe și de treburile gospodărești, precum este gătitul. În acest sens, prezentatoarea show-lui de stil spune că este destul de inițiată în arta culinară, știind să prepare de la ciorbe și feluri principale, până la deserturi. Cu toate acestea, Ilinca recunoaște că nu pune prea des în practică aceste cunoștințe, întrucât are alte preocupări mai importante.

„E normal că știu să gătesc, dar cum am spus întotdeauna, nu îmi place să stau foarte mult în bucătărie.

Fac asta dacă sunt cu Zian, de exemplu, și dacă gătim amândoi. Chiar îmi face plăcere. Și îi gătesc absolut orice își dorește. Am mai și pus pe Instagram.

Fac și ciorbă, fac și deserturi, fac și brioșe, fac și friptură, fac și pește. Adică știu să fac. Nu asta este problema. Nu am timp fizic să stau foarte mult în bucătărie și atunci, repet, dacă nu este o activitate care să-l includă pe Zian, sau așa, prefer să nu”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit ego.

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, pentru prima dată împreună, după ce au divorțat. Unde s-au întâlnit cei doi

”Prefer să fac altceva cu timpul respectiv”

Așadar, dacă are parte de câteva momente de liniște, Ilinca Vandici spune că nu-i place să-și irosească timpul în bucătărie. În schimb, vedeta preferă să investească acele minute sau ore în propria persoană și să desfășoare anumite activități care să o împlinească sufletește.

”Prefer să fac altceva cu timpul respectiv. Să citesc sau să habar nu am. Dar bineînțeles că întotdeauna, când este nevoie, gătim, că de asta, până la urmă este necesar să fim acolo în casă lângă copiii noștri și să le oferim tot ce au ei nevoie”, a continuat ea, pentru sursa citată.

VEZI și: Andrei Neacșu, surprins în brațele unei brunete focoase. Cum arată tânără care i-a luat locul Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici și soțul ei au divorțat

În urmă cu câteva săptămâni, showbiz-ul românesc era cutremurat de un divorț total neașteptat. Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, aveau să-și spună adio, după o căsnicie care părea aproape perfectă. Chiar dacă acum pare că vedeta și-a revenit după șocul suferit, Ilinca a trecut atunci printr-o mare  suferință, după cum chiar ea le-a lăsat de înțeles fanilor în trecut.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioada grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.
Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!

Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel