Cătălin Bordea confirmă că este într-o nouă relație, după divorțul de Livia: „Este o femeie minunată”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Bordea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Bordea, Instagram

Cătălin Bordea a oferit noi informații cu privire la cum s-au așezat lucrurile în viața sa, după divorț.

Cătălin Bordea a fost surprins recent în spațiul public alături de o nouă domnișoară. Femeia misterioasă semăna izbitor cu fosta soție, fiind brunetă, cu o siluetă trasă prin inel, dar și cu tatuaje, după cum arată imaginile obținute de cancan. Comediantul s-a despărțit de fosta sa soție în urmă cu câteva săptămâni, acesta fiind devastat de durere o lungă perioadă de timp. Totuși, se pare că suferința nu este însă fără de leac, iar actorul și-a găsit destul de rapid alinarea în brațele unei alte femei. Chiar dacă, cel mai probabil, acesta nu și-ar fi dorit să-și facă publică relația atât de devreme, în final, Cătălin Bordea a fost nevoit să confirme zvonurile. Cu toate acestea, bărbatul nu și-a dorit să ofere nicio informație din intimitatea celor doi, semn că-și dorește să-și petreacă discret noua poveste de dragoste.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit cancan.

VEZI și: Cătălin Bordea, prima reacție, după ce fosta soție a ajuns la spital: „Când cineva te părăsește, e bine să...”

Cătălin Bordea crede în continuare în căsătorie

Chiar dacă a suferit foarte mult în perioada în care soția sa a ales să plece de acasă și să-l părăsească, Cătălin Bordea se arată a fi optimist pe viitor. Acesta spune că are în desfășurare mai multe proiecte pe plan profesional și că încearcă cât mai mult să se focuseze pe propria persoană. Cu toate acestea, el nu respinge nici ideea de căsătorie, chiar dacă mariajul său fericit s-a încheiat printr-un divorț dureros.

„Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Cred, mie chiar mi-a plăcut sa fiu căsătorit”, a completat acesta, pentru sursa citată.

VEZI și: Ce spunea Cătălin Bordea despre infidelitate, înainte de divorț. Semnele care ar fi prevestit separarea de Livia Bordea: „Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

Cine e femeia care l-a susținut în toată această perioadă

O despărțirea poate fi oricum, însă numai ușoară nu. Acest lucru îl poate confirma oricând și Cătălin Bordea, care a avut nevoie de foarte multă susținere, în momentul în care Livia a decis să rupă căsnicia cu el. În acest sens, Andreea Antonescu a fost umărul pe care acesta a putut să-și spună oful în toată această perioadă, spre uimirea fanilor.

„Eu trebuie să-ți mulțumesc că ai fost alături de mine și în perioada asta care nu s-a terminat, mi-ai mai dat un telefon. Cum se numește asta când te lasă soția. Chiar îți mulțumesc frumos, ai fost foarte empatică, mi-ai transmis o energie foarte bună.”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul unui podcast.

„Cu atâtea mulțumiri eu nu sunt obișnuită, dar da, tu știi că am făcut-o cu tot sufletul. Nu mă așteptam ca tu să vrei să menționezi asta la voi în podcast și apreciez, dar știi că,  indiferent de orice, am fost acolo, pentru că am simțit să fiu acolo. Știu cât de dificile pot fi anumite perioade din viața fiecăruia și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine. Datorită chimiei care a fost între noi, am ales să fiu acolo un umăr pe care te poți sprijini.”, a spus și Andreea Antonescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel