Cătălin Bordea îl face praf pe Edward Sanda, după America Express: „Nu ai cum așa ceva, așa laș?” Cântărețul îi răspunde dur

Data publicării:

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut mai multe comentarii, pe seama parcursului pe care Edward Sanda l-a avut în cadrul competiției America Express.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost primii eliminați din cadrul emisiunii America Express, în cea de-a treia etapă a show-lui. Cu toate acestea, foarte mulți fani, dar chiar și colegi de breaslă sau de emisiune, i-au pus o etichetă artistului, pe care l-au făcut adesea „laș”, pe fondul reacțiilor pe care el le-a avut în cadrul anumitor probe. Invitați în cadrul emisiunii Podcastito Express, acolo unde Alexia Eram și Laura Giurcanu au fost moderatoare, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, câștigătorii sezonului 5 America Express, au făcut mai multe comentarii ironice pe seama soțului Cleopatrei Stratan.

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic „cred că am fost laș astăzi”, o să pun momentul ăla cu el, „Baby , e prea periculos, hai tu!”.

Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj. Au lipit „baby” cu „este”, cu „prea periculos” și cu „hai tu” din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?! Da, cum merge mă el acum acasă la socrul lui? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia”, a comentat Căătlin Bordea, în cadrul emisiunii Podcastito Express.

Citește și: Câți bani primesc vedetele pentru a participa la cele mai cunoscute emisiuni de pe Pro TV și Antena 1. S-a aflat adevărul

Ce spune Nelu Cortea despre situația artistului

Mai mult, în sezonul acesta America Express, a avut loc și o situație fără precedent. Ajunși într-una dintre cele mai periculoase zone din Columbia, mașina lui Edward Sanda și a Cleopatrei Stratan a fost înconjurată de mai mulți motocicliști, care i-au amenințat pe aceștia cu armele. Situația a devenit și mai alarmantă de atât, când reporterul care era cu ei a fost amenințat cu pistolul la tâmplă. Ajunși în România, cei doi au lansat și o melodie pe seama experienței și traumei trăite acolo, iar acest lucru nu a fost deloc privit cu ochi buni de către Nelu Cortea.

„Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”, a spus și Nelu Cortea. 

VEZI și: Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”

Youtube video image

Ce le transmite Edward Sanda celor doi

Se pare că aceste vorbe din partea comedianților au ajuns rapid și la urechile artistului, care le-a transmis numaidecât un mesaj public celor doi. 

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău!

Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți! 

P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva!”, este o parte din replica pe care Edward Sanda le-a dat-o celor doi comedianți.

Citește și: S-au tras focuri de armă la America Express. Edward Sanda și Cleopatra Stratan, îngroziți: „Ne-au înconjurat cu pistoale”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel