Cătălin Botezatu comentează rochia de mireasă a Gabrielei Prisăcariu: „Nu m-a consultat în alegere”. De ce a lipsit de la nuntă

Data publicării:

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce părere are despre rochia de mireasă pentru care a optat soția lui Dani Oțil în ziua cea mare. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut parte de o nuntă ca în povești, duminică, 30 iulie. După ce s-au cununat civil în urmă cu mai mult timp, cei doi au decis că anul acesta este momentul pentru marea petrecere, unde să le fie alături toți prietenii apropiați. În acest sens, cei doi au ales o locație de vis, la piscină, iar pregătirile au început și ele în urmă cu câteva săptămâni, astfel încât frumoasa soție a prezentatorului de la Antena 1 să se asigure că totul este cât mai bine pus la punct, până în ziua dea mare. Se pare că totul i-a ieșit conform planului, întrucât, cel puțin din punct de vedere vestimentar, aceasta a fost lăudată de către Cătălin Botezatu. Gabriela a optat pentru două rochii la fel de spectaculoase. Prima opțiune a vedetei a fost una cu o trenă impresionantă, desprinsă exact ca din povești, iar cea de-a doua i-a pus perfect în evidență formele modelului, care a strălucit și la propriu, și la figurat.

„Nu m-a consultat în alegerea rochiei, dar sunt sigur că indiferent ce rochie ar pune pe ea, va arăta superb, pentru că are un corp desăvârșit. Este extrem de frumoasă și o va purta cu acea distincție pe care doar o manechină și o femeie adevărată o poate avea', a declarat designerul, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Cătălin Botezatu a fost operat la inimă. Cum se simte designerul după intervenția suferită: „Sunt la spital alături de îngerul meu”

De ce a lipsit Cătălin Botezatu de la nuntă

Chiar dacă Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu au o relație de prietenie foarte apropiată, ce se întinde deja de ani buni de zile, acesta a fost marele absent de la nunta anului. În acest sens, celebrul designer spune că ar fi onorat oricând invitația celor doi îndrăgostiți, dacă s-ar fi aflat în București, acolo unde s-a desfășurat nunta. 

„Am fost invitat la nuntă și aș fi mers cu mare drag, dar, din păcate, nu sunt în București.”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit sursei citate anterior.

VEZI și: Dezastrul pe care l-a produs Gabriela Prisăcariu în bolidul de lux al lui Dani Oțil: „Bine că nu sunt cu mașina mea”

Tradiția care a lipsit de la nunta celor doi

După cum s-a putut vedea pe rețelele de socializare, acolo unde zeci de vedete prezente la eveniment au postat imagini inedite de la nunta celor doi, petrecerea a fost una de vis, dar și puțin nonconformistă. Cei doi au renunțat la ideea de a amenaja mesele invitaților clasic, optând, în schimb, pentru o masă lungă, la care să se așeze toți petrecăreții. În plus, mai există o tradiție care a lipsit complet, după cum a declarat chiar nașul celor doi, Tinu Vidaicu. Este vorba despre furtul miresei, obicei care încă se mai practică în mai multe zone din țara noastră, dar de care Gabriela și Dani Oțil nici nu au mai vrut să audă. 

„M-am bucurat mai ales pentru Gabriela pentru că și dorea mult. Am așteptat acest moment, pentru că-l știu pe Dani de mult timp. Nu cred că se va păstra tradiția cu furatul miresei. Mă aștept ca Dani să anunțe de la început. Oricum la ultimele nunți la care am fost, nu s-a mai întâmplat asta. Cred că această tradiție va dispărea. Nu au pregătit ceva special pentru dansul miresei”, a declarat Tinu Vidaicu, pentru cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel