Cum se simte Cătălin Botezatu după operația pe inimă. Cine este femeia celebră care l-a căutat din două în două minute: „Iubitul meu, regele meu, ce faci?”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, captură video Youtube
Descriere foto: Cătălin Botezatu, captură video Youtube

Cătălin Botezatu a precizat noi detalii despre actuala sa stare de sănătate, după ce a fost pe masa medicilor. O femeie celebră din România l-a căutat constant.

După ce au aflat că îndrăgitul Cătălin Botezatu a trecut printr-o nouă operație în Turcia, unde i s-a montat un alt stent la inimă, fanii au fost îngrijorați. După întoarcerea sa acasă, creatorul de modă a vorbit în cadrul unui interviu despre starea sa de sănătate și a dezvăluit că o femeie celebră l-a sunat încontinuu în timp ce se afla în spital.

O nouă intervenție chirurgicală

Cătălin Botezatu a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală după ce medicii de la spitalul unde i-a fost descoperit cancerul în 2019 i-au sfătuit să își monteze un nou stent la inimă. Cu toate acestea, creatorul de modă se simte bine și a revenit în București, unde s-a ocupat de un eveniment important, Fashiontv Awards Gala.

„Nu mă stresez, asta este bucuria vieții mele, să fac fashion, să fac afaceri, să fac oameni fericiți! Nu mă stresez! M-au văzut 20 de medici la Istanbul. Când am ajuns la cel de plămâni, am făcut niște analize WOW pe care vi le recomand, orice prevenție este extraordinară, așa am descoperit că mai trebuie să pun 2 stenturi. Când am ajuns la cel de plămâni, deși mă cunoștea, zice: “Fumezi?”. Eu îi zic: “Nu!”. Zice: “Minți, te-am văzut pe InstaStory!”. I-am răspuns: “Poate vrei să te blochez! Tu fumezi?”. Spune: “Nu!”. I-am spus: “Te-am văzut cu asistentele jos!”. E o glumă. Nu e cum fumezi, ce fumezi. Eu fumez trabuc, este vorba de savoarea trabucului în cavitatea bucală. În rest, nu beau de 4 ani de când m-am operat, am avut operația de cancer delicată. Alte excese…fac! Glumesc! Țin cont de asta, dar să îi spui unui om să nu se streseze este ca și cum i-ai spune să nu respire.”, a precizat vedeta, potrivit Ego.ro

Vezi și: Cătălin Botezatu comentează rochia de mireasă a Gabrielei Prisăcariu: „Nu m-a consultat în alegere”. De ce a lipsit de la nuntă

Vezi și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă neconformistă. Ritualul care a lipsit de la petrecere: „Cred că această tradiție va dispărea”

Vezi și: Bianca Drăgușanu, apariție provocatoare în costum de baie: „Tu ai idee câte infarcte o să fie? Ești perfectă”

Cine l-a contactat continuu

În Turcia, Cătălin Botezatu nu s-a simțit singur sau neliniștit. Chiar dacă prietenii săi nu au fost alături de el în această perioadă, aceștia l-au sunat încontinuu pentru a afla cum se simte. Mai mult, starul a remarcat că prietena lui, Raluca Bădulescu, l-a contactat la fiecare 2 minute.

“Nu îmi este frică de nimeni, decât de Dumnezeu. Știu întotdeauna că Dumnezeu e cu mine. Raluca a fost, toți au fost când am avut cele 5 operații. Acum am stat pe telefoane. La un moment dat i-am zis: “Gata, lasă-mă!”. Îmi dădea din 2 în 2 minute telefon: “Iubitul meu, regele meu, ce faci?”. Cum e Raluca! Raluca mă sună încontinuu, zi și noapte. Am câțiva prieteni, Raluca, Cleo, Joshua, Monica, Ionuț, sunt câțiva din anturajul meu care sunt mai mult decât prieteni, sunt familie. Sunt oameni alături de care am îmbinat utilul cu plăcutul, cu care am afaceri în comun, sunt oameni pe care îi iubesc și aș face orice, la orice oră din zi și din noapte și m-aș duce oriunde!”, a mai adăugat designerul, conform sursei precizate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel