Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu a făcut declarații neașteptate despre Lora în direct la TV.

Cătălin Cazacu este una dintre cele mai cunoscute prezențe masculine din showbizul românesc. De-a lungul timpului, s-a iubit cu mai multe femei celebre, dar acum este, din nou, un bărbat singur. Înainte de a ajunge pe micul ecran, Cătălin Cazacu a fost pilot de curse și e foarte cunoscut în lumea sportului. Cu toate că este un tip controversat, nu s-a fericit niciodată să spună lucrurilor pe nume. 

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Cătălin Cazacu a acceptat provocare sosurilor picante în emisiunea lui Cătălin Măruță și a răspuns la cele mai dificile întrebări. Pus în fața unor întrebări incomode, fostul pilot de motociclism a avut de ales dintre a citi întrebarea în direct, dezvăluind de ce a menționat un anumit nume, sau de a alege să nu le citească și să mănânce sosuri extrem de picante, lăsând telespectatorii în suspans. La una dintre acestea, vedeta a răspuns „Lora”. Deși nimeni nu știa care a fost, de fapt, întrebarea, el a ales să o citească. Inițial, Cătălin Cazacu a încercat să își reformuleze răspunsul, menționând că nu a citit corect întrebarea, dar a recunoscut că, la un moment dat, a fost „fan de la distanță” al cântăreței. 

„Lora. Citesc și întrebarea: «Numește o vedetă din showbizul autohton cu care ți-ai dori mult o aventură». Stai, iartă-mă, că nu am citit bine întrebarea. Dăm înapoi, că mi-aș fi dorit. Se mărită, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am fost fan de la distanță. N-am zis nimic. O trecem la citite. Am stricat-o p-asta”, a spus Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Diandra, după Insula Iubirii: „Vedem în timp cum se prezintă situația”

Te-ar putea interesa și: Cătălin Cazacu a dat cărțile pe față după despărțirea de Ramona Olaru: „Ce-ar spune lumea despre mine dacă aș terfeli, ar fi urât, nu?!”

„Nu cred că punea o poză fără să-i dau like. Cred că nu se încărcase poza la ea și eu eram deja cu like”

Nu este singura întrebare la care Cătălin Cazacu a menționat numele artistei. Întrebat cărei vedete din România i-a făcut avansuri, dar a fost refuzat, fostul pilot de motociclism a clarificat că nu a fost refuzat, deoarece nu a făcut astfel de gesturi. Totuși, a recunoscut că a fost foarte activ pe rețelele sociale în ceea ce o privește pe Lora, apreciindu-i frecvent postările.

„Pe asta am zis-o deja, deci pot să o mai zic încă o dată, deci nu e problemă. «Cărei vedete din România i-ai făcut avansuri, dar ai fost refuzat». Bine, n-am fost refuzat, că n-am făcut avansuri. Este vorba despre Lora. Înainte de a fi coleg cu Ilinca Vandici, nu cred că punea o poză fără să-i dau like. Cred că nu se încărcase poza la ea și eu eram deja cu like”, a mai declarat Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre fosta căsnicie: „Nu mă vedeam până la finalul drumului alături de el”

Te-ar putea interesa și: JO nu s-a putut abține și a spus ce crede despre Cătălin Bordea: „Mi se pare că este un bărbat...”. Artista s-a dat de gol în direct

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel