Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu a surprins pe toată lumea, după ce a spus în direct la TV ce crede, de fapt, despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cătălin Măruță a rămas uimit.

 

Cătălin Cazacu a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale în cadrul emisiunii "La Măruță". Pentru a doua oară, fostul pilot de motociclism a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost pus în dificultatea de a răspunde la întrebările incomode ale rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” sau a mânca picant.

Te-ar putea interesa și: S-a aflat câți bani primea lunar Simona Gherghe la început de carieră în televiziune. Teo Trandafir a rămas uimită: „Erai pe opulență”

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, poate să se supere pe mine”

La una dintre întrebările rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” din emisiunea lui Cătălin Măruță, Cătălin Cazacu a răspuns „Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu”. Deși nimeni nu știe care a fost, de fapt, întrebarea și putea să mănâncă picant și astfel să nu știe nimeni ce scria în bilețel, Cătălin Cazacu a preferat să citească întrebarea.

El a fost pus în dificultatea să numească trei prezentatori care, în opinia sa, nu au haz și nici calități care să justifice succesul lor. Cu toate acestea, Cătălin Cazacu a ales să se limiteze la două nume: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, lăsându-l pe Cătălin Măruță vizibil uimit. Prezentatorul TV a reacționat imediat, amintindu-i că Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prietenii săi apropiați. Cu toate acestea, Cătălin Cazacu nu s-a ferit să-și exprime opinia, menționând în glumă că pot să se supere pe el. 

„Trebuie să dau trei nume, dar hai să ne limităm la două măcar, că e mult trei. Aici o să fiu șmecheraș. Vârciu și Andrei”, a spus Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

„Păi ăștia sunt prietenii tăi, mă. Vrei să citești asta...?!”, a reacționat Cătălin Măruță.

„Da. «Numește trei colegi de breaslă, prezentatori care nu au niciun haz și nici calități care să-i recomande pentru succesul pe care îl au». Na, pot să se supere pe mine. Am zis-o, am zis-o”, a declarat Cătălin Cazacu.

„Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu?! Păi sunt haioși”, a adăugat Cătălin Măruță.

„Sunt cei mai talentați, vrei să te mint?”, a mai spus Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Alimentul pe care trebuie să-l mănânci toamna. Mihaela Bilic: „Este ingredientul campion ca efect antidepresiv”

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Nu a fost singura întrebare care l-a pus în dificultate pe Cătălin Cazacu. Acesta a fost provocat să numească o vedetă din showbizul autohton cu care și-ar fi dorit o aventură. Aici, vedeta a răspuns fără ezitare „Lora”.

„Lora. Citesc și întrebarea: «Numește o vedetă din showbizul autohton cu care ți-ai dori mult o aventură». Stai, iartă-mă, că nu am citit bine întrebarea. Dăm înapoi, că mi-aș fi dorit. Se mărită, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am fost fan de la distanță. N-am zis nimic. O trecem la citite. Am stricat-o p-asta”, a mai declarat Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel