Cătălin Crișan, primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație. Prin ce chinuri a trecut artistul: „Mai am o problemă...”

Data publicării:

Cătălin Crișan a făcut primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație. 

Cătălin Crișan, cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și pentru melodiile care au cucerit inimile românilor de-a lungul anilor, trece printr-o perioadă dificilă. Celebrul artist a ajuns pe mâna medicilor, după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile în zona lombară.

Cătălin Crișan, primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație

Cătălin Crișan susține că nu a vrut să se afle de problemele sale de sănătate, însă a vrut să facă public numele doctorului care l-a scăpat de problema cu care s-a confruntat. Totodată, artistul a precizat că a fost vorba de o hernie laterală, ceea ce a făcut ca operația să fie puțin mai dificilă. 

„Mie îmi pare rău, că nu am vrut să se afle, dar am vrut să îi mulțumesc domnului doctor, pentru că dânsul m-a operat și merită să știe lumea că avem doctori excepționali. Ce s-a întâmplat...inițial, nu ar fi trebuit să fie decât ceva banal, multă lume suferă de hernie de disc și se operează, numai că la mine când e vorba despre o problemă medicală, totul e atipic, ca să nu spun invers, pe dos. Practic, nu a fost o hernie simplă, a fost o hernie laterală (...) Am înțeles că fiind laterală, este atipică și greu de ajuns”, a declarat Cătălin Crișan, pentru Star Magazin.

Cătălin Crișan: „Am fost aproape paralizat, nu am putut să mă mai mișc aproape deloc”

„Eu mai am o problemă mare, ca să nu spun grav. La mine nu prind anesteziile locale, eu știam de la stomatolog acest lucru (...) Inițial, durere de spate, după aceea s-a dus durerea spre piciorul stâng, după care, practic, am fost aproape paralizat, nu am putut să mă mai mișc aproape deloc”, a mai spus artistul, la Star Magazin.

Fiica lui Cătălin Crișan, noi detalii despre starea tatălui său, după ce a ajuns pe masa de operație

Fiica artistului susține că este foarte fericită că tatăl său a ajuns pe mâinile unor medici competenți și care au știut cu ce probleme se confruntă tatăl său, dar și ce măsuri să ia.  Totodată, acesta a precizat că părintele său este un om puternic, iar Dumnezeu a avut grijă ca el  să treacă cu bine peste această cumpănă din viața sa. 

„Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba. El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede. Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție.Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent. Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, a declarat Daria, fiica lui Cătălin Crișan, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu își cumpără apartament de lux la Mamaia Nord: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares” / EXCLUSIV

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer. Ce mesaj a transmis tânăra: „Să nu uitați să...”

Greșelile făcute de Connect-R în căsnicia cu Misha: „Nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine”. Artistul regretă divorțul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel