Cătălin Măruță, înlocuit în emisiunea sa. Prezentatorul TV nu a apărut pe micul ecran, după moartea tatălui său: „Prietenul meu trece prin momente dificile” / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Cătălin Măruță trece prin momente cumplite, după ce tatălui lui s-a stins din viață. Din acest motiv, cunoscutul prezentator TV nu și-a făcut apariția în emisiunea sa de astăzi, fiind înlocuit de un prieten apropiat, care a transmis un mesaj emoționant în direct.

Cătălin Măruță trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce tatăl său s-a stins din viață. Din acest motiv, cunoscutul prezentator TV nu a apărut astăzi, 28 august, pe micul ecran. În mod obișnuit, Cătălin Măruță își întâmpina telespectatorii la ora 14:00 pentru a prezenta cele mai importante subiecte ale zilei, însă absența sa din platoul emisiunii de la Pro TV a fost imediat observată de fani.

Cătălin Măruță, înlocuit în emisiunea sa. Prezentatorul TV nu a apărut pe micul ecran, după moartea tatălui său: „Prietenul meu trece prin momente dificile”

La ora 15:00, la cârma emisiunii „La Măruță” a apărut colegul și prietenul apropiat al prezentatorului TV, Cătălin Oprișan. Acesta a transmis un mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță și pentru întreaga familie.

„Bună ziua, oameni buni. Nu, nu schimbați postul. Nu s-a așezat pisica pe telecomandă. Sunteți pe Pro TV și dacă vă întrebați ce este cu mine aici, ei bine, prietenul meu și al dumneavoastră, Cătălin Măruță, trece prin momente dificile. Tatăl lui, mie nu îmi place să zic «s-a stins», a plecat ieri, iar eu am venit azi, încercând să-i țin locul. Doresc să mai spun doar că familia Pro TV îi transmite lui Cătălin și familiei sale cele mai profunde condoleanțe și să aibă multă putere. Să nu uite niciodată că aminitirea este singurul Rai din care nu putem fi alungați”, a transmis Cătălin Oprișan, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Strigătul disperat al Mirelei Petcu Ecobici, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă la viață în lupta cu cancerul: „Au spus că nu voi apuca Crăciunul. Am nevoie de ajutor”

Cătălin Măruță și Andra sunt în doliu! Tatăl prezentatorului s-a stins din viață

Andra și Cătălin Măruță sunt în doliu! Prezentatorul TV a anunțat astăzi, 28 august, că tatăl său, fost judecător la Tribunalul Gorj, a încetat din viață, la vârsta de 73 de ani. În cadrul unei postări pe Facebook, jurnalistul și-a exprimat regretele într-un mesaj emoționant și mai multe fotografii de familie, în care tatăl său apară alături de el și de copii săi, Eva și David. Cunoscutul prezentator nu a dezvăluit care a fost cauza decesului și nici când va avea loc slujba de înmormântare. 

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat de Cătălin Măruță, în mediul online.

La rândul său, Andra a transmis, de asemenea, un mesaj emoționant: „Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris și Andra, pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel