Cătălin Măruță, război total cu Dinu Maxer: „Bate câmpii. A descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”

Data publicării:
Dinu Maxer, Cătălin Măruță, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dinu Maxer, Cătălin Măruță, sursa foto Instagram

Cătălin Măruță i-a dat o replică dură lui Dinu Maxer, după ce artistul a susținut faptul că Deea a fost manipulată în cadrul emisiunii sale. 

Deea Maxer a fost invitată în urmă cu ceva timp în cadrul rubricii sosurilor picante, din cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. După cum îi spune și numele, acest format își propune să-i facă pe invitați să își dezvăluie cele mai ascunse secrete, la care publicul nu ar putea ajunge în alt mod. În acest sens, fosta soție a lui Dinu Maxer nu l-a menajat nicio clipă pe tatăl copiilor săi și a spus câteva defecte de-ale sale care par că l-au deranjat destul de mult pe artistul care nu o consideră însă vinovată pe Deea. Acesta este de părere că moderatorul emisiunii, Măruță, a „manipulat-o” pe vedetă, de unde au rezultat și acele declarații controversate. Cel din urmă a intervenit însă în scandal, lansând, la rândul său, mai multe acuzații către Dinu Maxer.

“Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată».

Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva».

Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a explicat Cătălin Măruță în emisiunea pe care o realizează la Pro TV, potrivit Fanatik.

Citește și: Deea Maxer îl umilește public pe Dinu Maxer: „Violent verbal, irascibil și nu avea grijă de el”. Ea a fost cea care a cerut divorțul

Ce replică îi dă Dinu Maxer lui Măruță

În ciuda declarațiilor făcute de Măruță, Dinu Maxer susține, în continuare, că fosta sa soție „a fost păcălită” de formatul emisiunii și chiar și de către moderator, astfel încât să rezulte răspunsul pe care aceștia și-l doreau.

“Lui vreau doar să-i spun, așa cum am făcut-o cu zâmbetul pe buze unde ne-am și întâlnit, că, după o săptămână în care am ocolit toate întrebările răutăcioase legate de declarațiile de la el din emisiune, am apărut la o altă emisiune și am spus:

«Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă.”, susține, în continuare, Dinu Maxer, potrivit sursei citate.

VEZI și: Deea Maxer, reacție acidă în mediul online. Mesajul primit de vedetă în miez de noapte: „Eu nu pricep...”

„Cătălin mă acuză pe mine că eu vreau să fac prima pagină”

Acuzațiile nu se opresc aici. Artistul consideră că soțul Andrei Măruță încearcă să-și ridice imaginea pe numele său, care, conform unor rapoarte, ar fi cel mai căutat cuvânt de pe Google, în ultima vreme. 

„De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărţirii, aceasta e o formă de manipulare». Este o părere proprie, confirmată și de prietenii mei psihologi cu care m-am consultat.

Cătălin mă acuză pe mine că eu vreau să fac prima pagină cu orice chip! Eu, unul, aș zice că e invers, poate că el este cel care se agață în momentul acesta de numele lui Dinu Maxer, care s-a dovedit că este numărul unu pe Google!

Deea nu a spus nici o secundă că Dinu ar bate câmpii. Nu am bătut câmpii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Cătălin Măruță în emisiune!”, a mai spus Dinu Maxer.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel