Cătălin Măruță reacționează, după ce s-a scris că l-ar susține pe Iancu Sterp în finala Survivor: „Haideți să nu mai batem câmpii prin online”

Data publicării:
Cătălin Măruță, captură video Youtube
Descriere foto: Cătălin Măruță, captură video Youtube

Cătălin Măruță a intervenit și el în scandalul momentului.

De câteva zile, mama Geta este protagonista unui scandal destul de amplu, ce s-a stârnit în mediul online imediat după ce aceasta a apărut în cadrul emisiunii „La Măruță”. Dacă primul subiect ce o vizează pe aceasta legat de Daniela Iliescu, nora sa, nu are implicat numele prezentatorului de la Pro TV, cea de-a doua discuție aprinsă ce a acaparat spațiul public, ce vorbește despre câștigătorul Survivor All Stars, se pare că îi implică și numele lui Măruță, lucru care l-a deranjat extrem de tare pe acesta.

Concret, internauții susțin faptul că mama Geta ar apărea prea des în cadrul acestei emisiuni și că formatul îl susține pe Iancu Sterp în lupta finală, în defavoarea lui Zanni. În replică, Cătălin Măruță le transmite tuturor faptul că femeia a apărut doar o dată în cadrul show-ului său și că toate afirmațiile citite în online sunt false. 

„Vreau să vorbim despre ce se întâmplă acum în online, care s-au tăvălit și rostogolit, unii spunând că mama Geta, fiind o abonată a emisiunii noastre, dar ea a fost o singură dată la noi.”, a ținut să lămurească Cătălin Măruță

„E al treilea an când vin în familia asta a voastră frumoasă și o singură dată am cunoscut-o pe dânsa, săptămâna trecută. Nu știu cât de abonată e sau ce abonament i-ați făcut, dar nu e unul mișto.”, a adăugat Cristi Mitrea.

„Ideea e că a venit o singură dată femeia la emisiune, pentru că am văzut tot felul de știri. Haideți să nu mai batem câmpii prin online, pentru că nu e adevărat.”, a adăugat Măruță.

„La aruncat cu mizerie suntem campioni.”, mai spune Mitrea.

Citește și: Iancu Sterp și Cătălin Zmărăndescu, prima dată față-n față, după scandalul de la Survivor. Ce au avut să-și spună cei doi

Ce spune soția lui Robert Muscalu despre mama Geta

În platou era prezentă și soția lui Robert Muscalu, care a decis și ea să vorbească deschis despre mama lui Iancu Sterp, chiar dacă este conștientă de faptul că aceste declarații vor stârni un val de ură asupra sa. Astfel, în ciuda a tot ceea ce se scrie, tânăra are doar cuvinte de laudă la adresa sa. 

„Eu pe mama Geta nu am cunoscut-o niciodată, dar când am avut acea recompensă am stat doar lângă ea. O să spună lumea că spun chestia asta doar ca să fim mai apropiați, nu, eu am stat și m-am distrat atât de mult cu ea acolo, nu-mi venea să cred. Mă așteptam să nu fie ok, dar am râs cu ea...Eu nu știam despre ei atât de multe lucruri, nu prea stau să mă uit al tv.”, a adăugat soția lui Robert Muscalu.

VEZI și: Mai are sau nu Cuza sentimente pentru Ramona Olaru? „A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta”

Cătălin Măruță, despre câștigătorul Survivor All Stars

În final, Cătălin Măruță a ținut să le spună tuturor faptul că poziția sa este una total imparțială în fața marelui câștigător Survivor All Stars, însă, totodată, nu se poate abține de la a nu spune lucrurilor pe nume.

„Ideea e în felul următor: mie cel puțin cu inima pe inimă îmi este absolut indiferent cine câștigă această competiție. Nu avem nicio treabă cu cine câștigă, dar ne place să spunem lucrurilor pe nume, chiar dacă deranjăm pe unii sau pe alții.”, a completat Măruță.  

Te-ar putea interesa și: Cele mai bogate alimente în fier. Trebuie să le consumi pentru a sta departe de anemie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel