Cătălin Scărlătescu, despre emoțiile revenirii la MasterChef: „Este ceva aproape nou și pentru noi”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Cătălin Scărlătescu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre revenirea la „MasterChef”, dar și despre momentul în care a aflat pentru prima dată că va fi jurat la această emisiune. 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au apărut pentru prima dată la TV în postura de jurați în primul sezon „MasterChef” România, difuzat în 2012 de Pro TV. Acum, cei trei au revenit în aceeași formulă, în aceeași emisiune, pregătiți să lupte alături de echipele lor pentru câștigarea premiului din marea finală. 

„Revenirea a fost foarte călduroasă”

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre revenirea la „MasterChef” și a mărturisit că deși ei sunt cei care au fost primii jurații ai emisiunii, totul este nou de această dată. Acesta a recunoscut că a fost o revenire foarte emoționantă, dar călduroasă. Chef-ul a menționat că totul a fost ca o fugă de acasă, după care s-au întors cu drag. 

Te-ar putea interesa și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, despre relația cu tatăl său și legătura strânsă cu frații: „Are așteptări mari de la noi”

„Este ceva aproape nou și pentru noi chiar dacă am început cu „MasterChef-ul”. Este o chestie foarte emoționantă, platoul acela este spectaculos, iar revenirea a fost foarte călduroasă și frumoasă. Nu ai plecat și tu de acasă la școală? Așa a fost, am fugit de acasă puțin și apoi ne-am întors. Pentru noi este un loc de muncă foarte drăguț, primul show cu care am început. A fost show-ul cu care noi, împreună cu toată populația acestei țări am învățat să facem plating, să gătim, să dăm valoare produsului, să iubim materia primă”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Te-ar putea interesa și: Elena Udrea, mesaj emoționant din spatele gratiilor, de ziua fiicei sale: „Am adus atât de multă durere în suflețelul tău”

„Nu am crezut nici când urcam scările la Pro Tv”

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a fost momentul în care a fost anunțat că va fi jurat la MasterChef. Acesta a mărturisit că totul a fost atât de emoționant încât i-a căzut telefonul în apă, aflându-se la mare în perioada respectivă. Mai mult decât atât, nu i-a venit să creadă nici măcar când a mers în platoul unde urma să aibă loc filmările, crezând că este o glumă și că urmează să i se spună că a fost doar o farsă. 

„Este o întâmplare foarte interesantă. Au venit, ne-au filmat, eu am fost ultimul filmat. În momentul în care m-au anunțat s-a întâmplat așa. Eram la mare, jucam table cu picioarele în apă, ca bătrânii. Când mi s-a spus: „Ești noul jurat „MasterChef”, mi-a căzut telefonul în apă. Am scos repede telefonul, am pus cartela în alt telefon și am sunat înapoi: „Nu este nicio glumă?”. Nu am crezut nici când urcam scările la Pro Tv. Sunt unii care fac mișto de mine și o să apară după colț să-mi spună că este o vrăjeală. Nu a fost așa”, a adăugat Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru CANCAN.RO.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel