Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit civil, într-un cadru de vis în Italia. Mireasa a purtat două rochii superbe

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălina Grama și Paul Ipate au spus oficial „Da” în fața stării civile.

Cătălina Grama și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2014. Cei doi par a fi cuplul ideal în ochii multora, iar de când au devenit și părinți, familia lor pare a fi cu atât mai sudată și mai perfectă. Cu toate acestea, ei au fost întrebați în repetate rânduri de motivul pentru care nu au ajuns până acum în fața altarului, deși se iubesc atât de mult. 

Așteptare se pare că a luat, în final, sfârșit, iar aceștia au spus „Da” în fața stării civile. Totul s-a desfășurat într-un cadrul extrem de intim, discret, doar cu familia și cele mai apropiate persoane din anturajul celor doi. Mai mult, nici destinația aleasă nu a fost una obișnuită, întrucât cei doi au ales să-și celebreze dragostea în Italia, într-un cadru de vis, acolo unde proaspăta mireasă a strălucit în două rochii de mireasă superbe. 

„Am trăit ieri cel mai frumos vis! Sub cerul liber din Martina Francă, am zis “da”. Înconjurați de familia noastră ne-am unit destinele într-o ceremonie civilă intimă și foarte romantică. Zora și Achim ne-au stat alături și acesta a fost cel mai frumos și important sentiment!”, a declarat Cătălina Grama pentru protv.ro.

Citește și: „Nu mă uit. E treaba ei”. Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul „Clanul”, în care joacă soția sa

Motivul pentru care nu au făcut acest pas până acum

Faptul că nu au ajuns până acum în fața altarului i-a determinat pe mulți să le pună la îndoială povestea de dragoste. Cu toate acestea, cei doi nu au privit niciodată spre gura lumii și au explicat faptul că actele nu au aceeași însemnătate pe care o au sentimentele reale pe care le simți față de partenerul de viață.

„Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte.

Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor.”, a explicat Jojo în trecut pentru viva.

Citește și: Jojo a apelat la postul intermitent, pentru a se menține în formă. Ce beneficii a descoperit actrița, la 42 de ani: "Nu am slăbit, dar..."

Își acceptă reciproc defectele

Orice persoană are defecte, este de părere Jojo. Important este să înveți să-l accepți pe cel de lângă tine așa cum este, dar, în același timp, să-ți dai seama dacă temperamentul tău este compatibil sau nu cu defectele lui și dacă poți conviețui alături de persoana respectivă pe termen lung.

„Ca în orice cuplu care funcționează, trebuie să fii obișnuit și cu defectele celui de lângă tine, să-l apreciezi cu tot ce este. Dar există defecte și defecte. Cu unele ne putem obișnui și putem trăi, iar cu unele nu putem trăi. Aici trebuie să facem diferența și să ne dăm seama lângă ce persoană ne dorim să rămânem și dacă putem trăi pe termen lung lângă o persoană cu acea serie de defecte mai mici sau mai mari. Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului, și ne și amuzăm să le scoatem în evidență, și facem și autoironie pe tema asta.”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel