Cătălina Grama și Paul Ipate sărbătoresc un an de la nunta de vis: Zece ani de când sărim toate gardurile împreună

Data publicării:
Paul Ipate și Jojo, sursa foto Instagram
Descriere foto: Paul Ipate și Jojo, sursa foto Instagram

Cătălina Grama este foarte mândră de soțul ei. Comediantul Paul Ipate se poate declara cel mai norocos bărbat din lume având-o pe soția sa lângă el. Cei doi au rememorat magia momentului în care și-au spus „Da”.

Povestea de dragoste dintre Paul Ipate și Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo, este una plină de momente frumoase și emoționante. Cei doi s-au cunoscut în 2014 pe platourile de filmare ale emisiunii "Serviciul Român de Comedie". Relația lor a evoluat rapid, fiind construită pe o bază solidă de încredere și respect reciproc.

Jojo și Paul Ipate sunt acum părinții a doi copii: Achim, născut în 2015, și Zora, născută în 2018. Ei formează un cuplu unit și dedicat familiei lor, susținându-și copiii în toate pasiunile și activitățile acestora.

„Un an de la cea mai frumoasă și plină de bucurie zi. Ziua noastră. Când am zis „Si” în loc de „Da.”
Zece ani de când sărim toate gardurile împreună și un an de la cununia noastră de vis. Te iubesc @paulipate pentru că știu că tu o să-mi întinzi mereu mâna să sar peste orice gard, oricât de înalt ar fi!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Anul trecut, Cătălina Grama și Paul Ipate și-au unit destinele, iar actrița, dorind să-și arate recunoștința față de susținătorii ei, a transmis un mesaj de apreciere pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu ne-a unit ieri în cea mai frumoasă zi! Ne simțim binecuvântați pentru că i-am avut alături pe cei mai dragi și iubiți prieteni și familia noastră. Visul unei nopți de vara’ a fost tematică nunții noastre care a devenit realitate datorită creativității lui Dhaniel Nora. Daniel a gândit întreg conceptul nunții și a creat o pădure magică. Am purtat două rochii pe care le ador, iar Paul a îmbrăcat o ținută de la prietenă noastră Adina Buzatu. (…) A fost un vis frumos pentru noi și totul s-a petrecut într-o atmosfera foarte relaxată. La un moment dat pe seară ne-au vizitat și câteva căprioare că într-o adevărată poveste. Te iubesc soțul meu minunat, Paul Ipate’, a transmis actrița, în mediul online, în urmă cu mai mult timp.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATALINA GRAMA IPATE (@catalinagramajojo)

 

Paul Ipate a scos cuțitele la vecinul său

 

Fiind prezentă în emisiunea lui Cabral, „Săriți de pe fix”, Cătălina a povestit cum Paul s-a trezit brusc din somn și era să se năpustească cu două cuțite asupra vecinului lor.

„Chiloții sunt nimic, stai să vezi când iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari. La două dimineața se trezește și aude hoții! Ia două cuțite de bucătărie și zice: „Cătălina, pregătește-te! Hai!'. Iese în curte, sare gardul. S-a întâmplat! Jur! S-a dus dincolo, a amenințat hoțul și hoțul era vecinul nostru de vis a vis', a povestit aceasta.

 

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel